Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha az egyik kollégátok tetszene, és neki is bejönnétek? Ő egyedül él, én nem.
Hogy mit tennék a helyedben???? Sürgősen keresnék egy helyet, ahol gerincet is árusítanak.
Ja, és elkezdenék fogyókúrázni, mert attól még, hogy felszáll a rózsaszín köd, a narancsbőr, meg a zsíros fenék megmarad!
Azt nem értem, hogy te mi a búbánatért vagy még férjnél, ha már egyáltalán nem szereted, más után ácsingózol, ő is azt gondolja rólad, hogy egy zsírdisznó vagy?!
Szépen el kell válni, és menni a saját utatokra, nem alázni magad a továbbiakban egy ilyen házassággal.
Aztán hogy a kollégáddal mi lesz, mi nem lesz, az már más tészta. Nekem is volt, aki tetszett, de elvből nem lett semmi: jó munkahelyet nehezebb találni, mint pasit, úgyhogy házi nyúlra nem lövök. A kölcsönös szimpátia még nem garancia semmire.
De a helyedben egész biztosan elválnék! Egy percig nem maradnék így a férjem mellett!
Aki le akar fogyni, az le tud! 15-nél sokkal több kilótól szabadultam meg mindkét terhességem után.
Gerinctelen, akaratgyenge alak vagy. Nőnek semmiképp sem neveznélek.
Szerintem, viselkedjél úgy mint az emberek nagy része.
Pár pásztoróra jót tenne a lelkednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!