Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasság alatt lehet felvenni hitelt egyedül, ugy hogy a másikat nem vonjuk bele?
Figyelt kérdés
Páromnak házasság előtti hitele miatt khr listára került, szeretnénk hazát venni ... Nekem ilyen gondom nincs. Én egyedül vehetek fel hitelt házasság alatt? Más lenne az adóstárs!2015. máj. 2. 06:07
1/7 anonim válasza:
Nem, mivel a házasság alatt vagyonkozosseg van
2/7 anonim válasza:
Elméletileg ha ügyvéd előtt készíttettek egy Házassági Vagyonközösség megszüntetéséről szóló Nyilatkozatot, akkor kaphatnál a férjed kihagyásával is lakáshitelt, de a legtöbb bank ránéz a házastárs KHR státuszára is, de azért akadnak kivételek...
3/7 anonim válasza:
Gyakorlatilag ilyen nincs második, kár volt lepontozni
4/7 anonim válasza:
ilyen akadály esetén régen névlegesen elváltak
5/7 anonim válasza:
3-as, én senkit nem pontozok, viszont van ilyen.
(ez a munkám, értek hozzá)
6/7 HSz76 válasza:
Ha a házastársad nem szerez tulajdont az új ingatlanba, csak a Te neveden lesz, és a fizetésed elég a törlesztésre, minden további nélkül kaphatsz hitelt.
7/7 anonim válasza:
HSZ76, ez nem így van. A házastárs kötelezően bevonandó adóstárs egy lakásvásárlási hitelnél, ha szerez tulajdont, ha nem, kivéve ha bemutatják a Vagyonközösség megszüntetéséről szóló Nyilatkozatot. (Persze nyilván olyan is létezik, hogy valaki letagadja a házastársát, de ez csalás.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!