Mit csináljak ha a szerelők vagy kollégák beszólnak?
Nem egy ilyen paraszt van körülöttem kényszerből, akik pl a fizetésemről akarnak faggatni, vagy kipletykálnának, vagy beszólnak, aláznak vagy át akarnak verni.
Pl szerelők, vagy vannak nálunk pl karbantartók, takarítók, es ez a réteg irtó aljas velem ahol csak tudnak.
Hozzám egyszer odajött az egyik céges takarítónő, hogy akarom-e tudni, kik utálnak? Mondtam neki, hogy baromira nem érdekel, mert tudom, ki az aki nem utál, azzal elvagyok, a többit letojom. Megsértődött és azt kezdte pletykálni, hogy piásan megyek haza, ő szokta látni, meg hogy lefekszem a kollégákkal...
Megkerestem, elmondtam neki, hogy vagy visszavesz, vagy menjünk a HR-re, és megnézzük, kit fognak kib*szni. Abbahagyta, de azóta se köszön.
Igen ilyenek. De nem is egy.
Egyszerűen nem tudom hogyan lehetne tekintélyem vagy hogyan tisztelnének.
Mert pl ha apával vagy a 2 méteres barátommal intézünk pl obiban reklamációt, ők pl körbe vannak nyalva, engem meg még ott is lekezelnek nélkülük.
A szerelők se úgy állnának semmihez ha nem én hivom ki, nem én vagyok ott hanem a párom.
Engem ott szívatnak(szívatnának)ahol csak tudnak.
A karbantartók a munkahelyen is vissza vennének az arcukból egyből, ha nem egy kis nő lenne az ellenfél hanem egy férfi.
Semmi tekintélyem nincs ezzel a réteggel szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!