Mit csináljak, ha beszólnak?
Pár hete minden este hazafele egy kisebb csaj-banda mellett kell elmennem. Úgy 14-16 éves roma csajok lehetnek, ketten vannak mindig, és mindig kemények szidnak, ordítoznak, egyszer elém is lépett egy és úgy ordított valamit, de nem törődtem vele és tovább mentem.
De már teljesen ki vagyok miattuk, szerintetek lenne értelme oda menni és visszafenyegetni őket? (amúgy 19 éves srác vagyok) Gondolom ők ketten úgysem tudnának megverni, más rokonuk meg nincs a környéken az biztos.
Mivel csajok így megverni nem akarom őket, csak elbeszélgetni velük. Szerintetek érdemes lenne leállni vitatkozni velük? Mármint nem tudom, hogy két ilyen csaj mire lenne képes, hogy meg-e akarnának verni vagy nem mernék, nemtudom. Valakinek volt már hasonló esete?
hát ha csak szimplán figyelmen kívül hagyom mint eddig akkor tovább folytatják....de attól félek, hogy ha beléjük kötök szóval, akkor nekem esnének fizikailag.....csak attól tartok kicsit, hogy ketten kicsit "sokan" lennének ellenem.
Szerintetek mennyire tudnak verekedni, és mennyire/hogyan esnének nekem?
Szólj vissza, ha neked támadnak meg ne verd meg őket, csak 1 pofont adj nekik.
Vagy azóta már történt valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!