Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Nektek is növekszik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Nektek is növekszik az egótok a mostani társkeresési trendek hatására?

Figyelt kérdés

Tehát arra gondolok ha kiposztol egy nő facebook csoportban egy képet, legyen az bármilyen nő, lassan már 40-50 éves kövér nő is, férfiak százai kezdenek el nyáladzani és bókolni kommentekben pillanatok alatt. Pillanatok alatt felverik ezzel az egóját a csillagos égig. És minél bétább egy férfi, annál többet és annál bővebb nyállal bókol. Láttam olyan vidéki melós kinézetű férfit aki facebook társkereső csoportban minden egyes nőnek oda kommentelte a képe alá, hogy "csinos vagy és elbűvölő".

Ezzel nem hiszem hogy bármit is elért, legfeljebb azt hogy még tovább hizlalta a nők egóját.

És minden egyes társkereső oldalon ez megy, nők ezrével kapják a bókoló leveleket, matcheket, lájkokat, lávokat, szíves mackókat.. minden egyes nap..

Nők! Nektek is felmegy az egótok ettől a mai világ társkeresési trendjétől, tehát hogy online végtelen választék van férfiakból és szarrá bókolnak, egekig emelnek?

2023. okt. 31. 17:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
84%

A kamu profilos dologhoz hozzátenném, voltak akik legalább próbáltak frappánsak lenni, azokat kicsit sajnáltam. De a többségnél semmi kreativitás nem volt. Meg hát volt aki pár naponta ugyanazt a szöveget bemásolta, gondolom ment körbe-körbe lesz ami lesz alapon.

Szerintem értelmes ember akár férfi akár nő egy dologra jön rá: nem jó társkeresőkön ismerkedni.

2023. okt. 31. 20:29
 12/13 anonim ***** válasza:
80%
Nyilván levágom hogy napi 1000 képet lájkolnak ezek és így nincs nekik súlya.
2023. okt. 31. 20:33
 13/13 anonim ***** válasza:
84%

Csökken. Nem nagyon látom hogy a férfiak bármi komolyat keresnének, nekik egy párkapcsolat nyűg és lássuk be, a legtöbb úgy állít be hogy tök mindegy ki vagyok mint személyiség, nekik minden mindegy nő legyek és ez azért elszomorító.

De meg kell mondjam, mióta az elmúlt egy évben nem randizom, a problémáim túlnyomó többsége el is tűnt.

2023. nov. 1. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!