Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Voltál már úgy, hogy van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltál már úgy, hogy van egy halom pénzed, ami egyre csak növekszik az covid miatti világkarantán miatt, de már egyre inkább az öngyilkosságon gondolkodsz, mert nagyon magányos vagy?

Figyelt kérdés

A hülye trollkodós "vegyél egy BMW-t és lesz csajod" témákat hagyjuk. Meg azt is, hogy ku.rv.ázzam el vagy utaljam át nektek. Nincs hozzá hangulatom, nem lesz tőle viccesebb kedvem.

Motivációm nincs már nemhogy dolgozni, de élni sem. Amit el akartam érni az életben, azt túl is teljesítettem, a többire meg lehetőségem nincs.

Utazni már nem tudok, pedig az volt az álmom, hogy egy tengerparti helyen élek majd, ha megöregszem. Ezt sokkal hamarabb elértem, de esélyem sincs eljutni egy ilyen helyre. Meg egyedül magányos is lennék még ott is egy idő után.

2021. márc. 9. 01:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%

Vársz 1 honapot és mehetsz de akar most is egy negativ teszttel hidd el európai orszagban ami deli ha lakást akarsz venni nem fognak kirakni. Jön a húsvét a legtöbb deli ország nyit a turizmus miatt.

De amugy mi aza mi ilyen jól fut és ennyi a penz belőle ?

2021. márc. 9. 01:22
 2/15 anonim válasza:
83%

Hm. Hát, konkrétan így még nem voltam, motiválatlan,élni nincs kedvem, kiégett, az persze.

Normális helyzet értékeléshez nyilván ez kevés információ.

De az biztos hogy ha ezeket a gondolatokat forgatod magadban az nem segít.

De azért innen bőven van tovább, lehet még motivációkat találni ( nem Szabó Péter videó 😅) amitől boldog leszel, és újra pezsegni fogsz, csak most nem látod, nem találod.

Nyilván ha ez a helyzet akkor egy jó ideig maximálisan rá fókuszáltál az adott témára, és egy idő után már nehéz kilátni ebből a ködből.

Ha gondolod dumáljunk.

2021. márc. 9. 01:57
 3/15 anonim ***** válasza:
47%
Nah,kb.èn is kiégtem ebben a társkeresősdiben...de legalább màr tudom mennyi idióta van.Kezdem elhinni hogy nincs normális “férfi”.
2021. márc. 9. 02:19
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Tehat van egy halom penzed es anyagilag es parkapcsolatilag fuggetlen vagy....

Az a bajod, hogy nem tudsz tengerpartra menni, es emiatt lennel ongyilkos. 2 eve tudtal volna tropusi orszagba koltozni, ahogy en is tudtam 7 eve. Es nekem nincs egy halom penzem, csak nyelvtudasom es kapcsolataim.

First world problems, bro.....

36F incel

2021. márc. 9. 04:52
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem voltam még így, mivel soha nem volt egy halom pénzem. Motivációm nem nagyon val az élethez, nem igazán lelem örömöm szinte semmiben, csak telnek a napok, az évek...

De magamat nem ölném meg soha, az túlzottan is végleges.

2021. márc. 9. 06:18
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, miért nincs esélyed eljutni egy tengerparti helyre, ha ott akarsz élni?
2021. márc. 9. 06:36
 7/15 anonim ***** válasza:
87%
Egyébként nekem is növekszik a pénzem a covid alatt, ami tök jó, viszont közben tönkrement a házasságom a férjemmel rendkívül hamar, most költözöm. De nem opció, hogy ki akarjam nyírni magam, pedig nem sok motivációm van jelenleg. Szóval ha ilyen gondolataid vannak, akkor lehet hogy érdemes lenne szakember segítségét kérni.
2021. márc. 9. 06:39
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy dolog, hogy nincs párod, de családod, barátaid sincsenek?
2021. márc. 9. 08:52
 9/15 anonim ***** válasza:

Szia,

Ha nem te írtad ki, akkor ez a kérdés segíthet:

https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ke..

2021. márc. 9. 09:16
 10/15 anonim ***** válasza:
79%

Miert ne lehetne utazni? Egy (illetve hazauttal is szamolva ketto) darab 11 ezer forintos negativ teszttel lehet menni.

Nincs egy honapja, hogy Maldiv-szigetekrol jottem haza, ket honap mulva megyek Egyiptomba, ugyanezek a szabalyok elnek mar tobb, mint fel eve.

Vagy csak kamu a kerdes?

2021. márc. 9. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!