Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hatással lesz az ismerkedésre hogy növekszik az elhízás?
Olvastam hogy az elhízás folyamatosan növekszik. Vajon milyen hatással lesz ez az ismerkedésre?
Meg fognak alkudni férfiak és nők és összejönnek kövérrel vagy egyedülállók száma növekedni fog?
A test változásait a lélek némi késéssel követi le, ezért biztos lesz egy problémásabb átmeneti időszak, de végül igazodni fog hozzá a szépség ideál szerintem is.
31/f
Ha férfiaknál is növekszik az elhízás, az keményen a libidó kárára is fog menni, nőknél más a helyzet, de ott sem túl jó.
Gyakorlatilag nem lesz férfi oldalról igény a párkeresésre egy idő után, ha hosszan tart ez az állapot.
Vagyis a természet likvidálja önmagát, finoman szólva.
Inkább tenni kéne azért, hogy ne legyen ennyi elhízott ember. De ez más téma.
Nyilván sokkal több kövér pár lesz, akiknek úgyszintén kövér lesz a gyereke, mert a szülők azt a lusta egészségtelen életmódot fogják átadni gyermeküknek is.
Az nem megalkuvás, hogy több lesz a kövér és abból kell majd válogatni. Ez tény. Aki meg majd vékony párt szeretne magának, azt tesz azért, hogy kiérdemelje.
Ettől függetlenül június közepén, mikor strandon voltam láttam egy jó nagy darab csajszit vékony pasival. :O Meglepő volt, de mindegy. A szépség ettől relatív, hogy van, akinek ez tetszik, van akinek meg az. Vagy csak megelégszik annyival, ami van, mert nem becsüli saját magát eléggé.
Hát hogy én nem jövök össze egészségtelen emberrel, az biztos.:D Más a kis poci, meg a macis alkat, az aranyos és szeretem, de mélységesen elszégyellném magam, ha úgy elengedném a testem, hogy előbb hasonlítok egy hízómalacra, mint egy emberre és meg sem tudok mozdulni, meg nem látom, ami odalenn vam... Undorító, igénytelen, egészségtelen, legalább annyira, mint mikor valaki hetekig nem fürdik, holott megtehetné. Semmibe nem kerül kevesebbet zabálni és felemelni a pïcsátokat a székről.
Fogadja el őket az, aki akarja. Én csak azt sajnálom, akinek szervi gond okozza az elhízást (és az nem szervi, hogy zabálhatnékod van 0-24), mert szerencsétlent is egy lusta dögnek titulálják a többi vadbarom miatt, holott az nem tehet róla.
Nem a hájjal van baj, hanem azzal az aberrált, önkritikától mentes élettel, ami ezt okozza és akinek ez ráfér a képére. Pontosan ugyanaz a szenny, mint mikor valakinek rohad le a fejéről a haj, mert 2-3 hete nem képes megmosni, holott normális lakása és fizetése van. Aztán neked bűzölög a metrón meg a munkahelyen...
Változik a szépségideál. Már most is olyan csajokra mondják rá itt a gyakorin (nők is), hogy jól néz ki, meg még elfér rajra pár kiló, akik úgy néznek ki, mint egy teleszart zokni.
Akinek pedig nem tetszik a fóka test, az majd tesz érte, hogy jól nézzen ki és ezek megtalálják egymást.
Az ételekben felhalmozott mesterséges anyagok okozzák főként (a nyilvánvaló túlevést leszámítva) illetve a meggondolatlan fogyókúrák, amik után egy kicsivel mindig több jön vissza, és ha ez elég sokáig zajlik, akkor jókora súlyfelesleg halmozódik fel, ráadásul az illetőnek már el is ment a kedve attól, hogy tegyen valamit, mondván úgyis vissza hízza.
Nos, ha lenne rá tendencia hogy életvitel szerűen természetes ételeket fogyasszunk és csökkentsük a nasit, akkor javulhatna a helyzet, azonban a gyártóknak és forgalmazóknak nem ez az érdeke. Nem az az érdekük, hogy csapvizet igyál cukros üdítők helyett, hogy otthon süss süteményt a csokik és bolti habos babos cuccok helyett, hogy a teljes kiőrlésűt válaszdhasd a kenyérből az árra való tekintet nélkül, és hogy olyan olcsó és egyszerű legyen gyümölcsöt, zöldséget napi szinten fogyasztani. Reklámozással, agymosással elérik azt, hogy azt a terméket válaszd amire rá lehet szokni: amiben hozzáadott cukor van. Sok.
Nos, nyilván ez a társkeresést is befolyásolhatja, de szerintem az egészségtelenül elhízott sosem lesz idál, inkább csak hozzá szokunk az úszógumihoz a derékon, meg a térdig összetapadó combokhoz, narancsőrhöz. Mert az a szomorú hogy sok aktív életmódot folytató, sportolni járó ember is cipel magán 10 kiló felesleget. Ezzel még elbringázik, focizik, aerobikozik vagy tudom is én mit csinál, és nem adja fel a számára vonzó ételeket párolt csirkemellért és brokkoliért.
Hogy ez jó-e vagy sem, mindenki maga dönti el. De létező jelenség és nem látom reális esélyét, hogy majd ellenkező irányba változna.
Szerintem csak maguk az elhízottak hitegetik azzal magukat, hogy ha majd sok túlsúlyos ember lesz, akkor a "plus size" lesz a szépségideál.
Ha végigtekintünk a történelmünkön, mindig a ritka, a különleges vonzotta az embereket.
Ezért van, hogy pl. a törökök meg arabok (csupa fekete hajú, barna bőrű fazon) gyakran a szőke, kékszemű csajokra buktak. A távol-keleten pedig, ahol az ázsiai jelleg dominál, a nők fehérítik a bőrüket, hogy elüssenek az átlagtól.
A kövérség akkoriban volt divatos vagy kívánatos, mikor általában nagyon alacsony volt az életszínvonal, gyakoriak voltak az éhínségek. Ezért van, hogy sok, középkorból megmaradt népviseletnek része a csípőt, derekat szélesebbnek mutató szoknya, a felsőtestet kövérebbnek mutató sokféle pruszlik meg rékli meg rokolya, vagy hogy a nyavalyában hívják ezeket a cuccokat. :D
Tehát ha a népesség kétharmada túlsúlyos lesz, a karcsú, normál testalkatú emberek még inkább vonzani fogják a tekintetet, és őket még nagyobb becsben fogják tartani. Persze biztos sokan lesznek, akik "ha nincs ló, szamár is jó" alapon alább adják az igényeiket, de a szépségideál nem mozdul el a kövérség felé. (Hiába erőltetik ezt a vonalat a mindenféle "plus size" modellekkel. Ott van pl. Ashley Graham, maga is plus size modell, aki egyrészről hirdeti, hogy az ő széles csípője, vastag combja és nagy feneke milyen szexi, de másrészről ő sem egy elhízott fazonnal jött össze, hanem egy kockahasú, vékony pasassal. :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!