Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg ennyire megnőtt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire megnőtt a melegek száma? :OOO

Figyelt kérdés
kb 2 éve használtam utoljára társkereső oldalakat. most úgy alakult hogy szakítottam barátnőmmel és ismét beregisztráltam egy oldalra, és minden második látogató férfi vagy transzfesztita! de komolyan! én nem tudom tolerálni a melegeket és egyszerűen taszítanak! más is tapasztalja ezt a tendenciát??

2015. jan. 20. 18:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
2015. jan. 20. 18:26
 2/20 anonim ***** válasza:
55%
Mindjárt jönnek a válaszok hogy csak "kitárulkoztak" akik egyébként mindig is melegek voltak, csak a gonosz rendszer elnyomta őket.
2015. jan. 20. 18:26
 3/20 anonim ***** válasza:
11%
Annyira, hogy idén télen még hó sem lesz! :(
2015. jan. 20. 18:27
 4/20 anonim ***** válasza:
9%
hát jah.. sok hülye páwa elszaporodott.
2015. jan. 20. 18:27
 5/20 anonim ***** válasza:
0%
Az emberiség azzal kompenzál, hogy az átlagos IQ pedig csökken.
2015. jan. 20. 18:33
 6/20 anonim válasza:
100%
Hetero vagyok. Mióta világ a világ mindig is voltak melegek! Lásd. Roma.gőrőg. spárta. Most nagy (vèdelmet)kapnak ezėrt merik egyre többen felválalni. Ha a komunista rendszerbe elismertėk volna nem biztos.hogy tulėltėk volna.de lehet pėlda a náci korszak is!
2015. jan. 20. 18:35
 7/20 anonim ***** válasza:
6%
Igen, mert egyre erősebb a b_zipropaganda, ezért sokan már csak divatból is bebuzulnak.
2015. jan. 20. 18:37
 8/20 anonim ***** válasza:
95%

Esetleg többen fel merik vállalni, és nem alakítanak ki kamu-kapcsolatokat csajokkal...

Ennek inkább örülhetnél.

9/20 anonim ***** válasza:
79%
# 7 Ha te divatból tudnál dugni egy pasival, akkor van egy rossz hírem...
 10/20 A kérdező kommentje:
de ha tényleg ennyi meleg van hogy minden második profillátogatóm férfi, akkor nagyon nagy gond van! :O meg vagyok ijedve.
2015. jan. 20. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!