Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg ennyire megnőtt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire megnőtt a melegek száma? :OOO

Figyelt kérdés
kb 2 éve használtam utoljára társkereső oldalakat. most úgy alakult hogy szakítottam barátnőmmel és ismét beregisztráltam egy oldalra, és minden második látogató férfi vagy transzfesztita! de komolyan! én nem tudom tolerálni a melegeket és egyszerűen taszítanak! más is tapasztalja ezt a tendenciát??

2015. jan. 20. 18:25
1 2
 11/20 anonim válasza:
100%
Lehet divatbol buzulni? Nekem extrėmnek tünik. Minden fiatal keresi önmagát! Nem hiszem .hogy divatról van szó!
2015. jan. 20. 18:44
 12/20 anonim ***** válasza:

Nem kell megijedni :)

Több kislány marad. A hómók meg cibálják csak egymást! :)

2015. jan. 20. 18:45
 13/20 anonim válasza:
100%
12#es ugye a kislány alatt a 17 körüli csajokat érted .nem vagyok maradi csak .ha nagyon kislány akkor az rosszabb mint a meleg
2015. jan. 20. 18:50
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Norbikám nekem 17 től 28 ig kislányok :)
2015. jan. 20. 19:37
 15/20 anonim ***** válasza:
32%
Mostanra max többen válalják fel. Lásd a Pride-ot. A pride egy vissza taszító "rendezvény" ami ellentétes hatàst vàlt ki, nem azt amit kellene. Csak ezt valakik nem akarják belátni... Az pedig, hogy több pasi nézi a profilod, mint nő valószínüleg azért van, mert a nőknek nem tetszel olyan szinten, mint a pasiknak. Talàn. 23/F/Meleg
2015. jan. 22. 23:03
 16/20 anonim ***** válasza:
96%

Na most vissza nem keresem, hogy idézzem annak a számát aki azt a bizonyos "divatból bebuzulást" írta... Az ilyenektől megy fel bennem a pumpa, amikor elmondtam apámnak, hogy meleg vagyok, ő is ezzel jött, hogy biztos azért mert most ez a menő... Ehhez csak 2 dolgot tudnék hozzáfűzni (és tudom, hogy egy fecske nem csinál nyarat, de azért az ide tévedőket megpróbálom helyre tenni ezzel kapcsolatban)

1. NEM én választottam... 15 évesen rájöttem - már az isten tudja, hogyan - hogy meleg vagyok. Elkezdtem ellene kűzdeni, mert tudtam, hogy piszok nehéz lesz ezzel az életem, és sok megpróbáltatásban lesz részem. Nem jött össze a lekűzdés, az maradtam --->

---> 2. A második... Mondd meg nekem, hogyan lehet "divatból" egy férfinak egy másik férfi testet szeretni? Ha te hetero vagy, és azt mondod, "divatból búza leszek" ha belehalsz se tudsz bármiféle hangyapö*snyi vonzalmat tanúsítani egy veled egynemű ember felé. És ami az első pontból következik, miért lenne az divatos dolog, hogy egész életedben harcolnod kell a társadalmi elfogadottságodért?

Mielőtt ilyen alpári hülyeséget írsz, először tedd a fejed egy kis hideg zuhany alá, és majd ráeszmélsz, hogy mégsem úgy van 1-2 dolog, ahogy te azt váltig állítod! Köszöntem, lehet lepontozni minden homofóbnak!

2015. jan. 22. 23:41
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
skenyer, nehéz erre úgy reagálni, hogy nem tudom, hány éves vagy. Ha 16-17, akkor valószínűleg igaza van apádnak, és tényleg te is divatb_zi vagy. Ha már felnőtt, akkor valószínűleg nem vagy az, de attól még sokan azok.
2015. jan. 23. 15:21
 18/20 anonim ***** válasza:
94%
Mondd meg nekem HOGY AZ ISTENBE TUDNA EGY HETERO VONZÓDNI A SAJÁT NEMÉHEZ?
2015. jan. 23. 19:48
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Sehogy, épp ez az, hogy a divatb_zik nem vonzódnak a saját nemükhöz, csak azért csinálják, mert divat. Az, hogy miért áll fel nekik a fiúkra, pszichológiai okokkal magyarázható: meggyőzik magukat, hogy ők b_zik, illetve a lelkük mélyén tudják, hogy amit tesznek, az nem normális, és ez is izgatja őket.
2015. jan. 24. 11:56
 20/20 anonim ***** válasza:
0%

Abban igaza van az előttem szólónak, ha megpróbálsz NEM a jegesmedvére gondolni mindennap, akkor bizony folyton a jegesmedvén fog az agyad járni. Biztos, hogy van benned vonzalom a saját nemedhez, de mivel elfogadó a környezeted, ezért megéled, és ráfűzöl.

Vidéki kis faluban, nem igen vonzódnál egyik pállott tehénpásztorhoz se, hanem egy takaros kis menyecskével élnél együtt, és max a tvben egy fériboxer reklámra csorogna a nyálad....

Ja igen, részvétem a faterodnak, és üdvözlöm! azért biztos megérdemelné Ő is, hogy szép kis menye legyen, és aranyos kisunokát kísérgessen az utcán... Most megsütheti le a szemét a haverok előtt...

2015. jan. 24. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!