Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire megnőtt a melegek száma? :OOO
Nem kell megijedni :)
Több kislány marad. A hómók meg cibálják csak egymást! :)
Na most vissza nem keresem, hogy idézzem annak a számát aki azt a bizonyos "divatból bebuzulást" írta... Az ilyenektől megy fel bennem a pumpa, amikor elmondtam apámnak, hogy meleg vagyok, ő is ezzel jött, hogy biztos azért mert most ez a menő... Ehhez csak 2 dolgot tudnék hozzáfűzni (és tudom, hogy egy fecske nem csinál nyarat, de azért az ide tévedőket megpróbálom helyre tenni ezzel kapcsolatban)
1. NEM én választottam... 15 évesen rájöttem - már az isten tudja, hogyan - hogy meleg vagyok. Elkezdtem ellene kűzdeni, mert tudtam, hogy piszok nehéz lesz ezzel az életem, és sok megpróbáltatásban lesz részem. Nem jött össze a lekűzdés, az maradtam --->
---> 2. A második... Mondd meg nekem, hogyan lehet "divatból" egy férfinak egy másik férfi testet szeretni? Ha te hetero vagy, és azt mondod, "divatból búza leszek" ha belehalsz se tudsz bármiféle hangyapö*snyi vonzalmat tanúsítani egy veled egynemű ember felé. És ami az első pontból következik, miért lenne az divatos dolog, hogy egész életedben harcolnod kell a társadalmi elfogadottságodért?
Mielőtt ilyen alpári hülyeséget írsz, először tedd a fejed egy kis hideg zuhany alá, és majd ráeszmélsz, hogy mégsem úgy van 1-2 dolog, ahogy te azt váltig állítod! Köszöntem, lehet lepontozni minden homofóbnak!
Abban igaza van az előttem szólónak, ha megpróbálsz NEM a jegesmedvére gondolni mindennap, akkor bizony folyton a jegesmedvén fog az agyad járni. Biztos, hogy van benned vonzalom a saját nemedhez, de mivel elfogadó a környezeted, ezért megéled, és ráfűzöl.
Vidéki kis faluban, nem igen vonzódnál egyik pállott tehénpásztorhoz se, hanem egy takaros kis menyecskével élnél együtt, és max a tvben egy fériboxer reklámra csorogna a nyálad....
Ja igen, részvétem a faterodnak, és üdvözlöm! azért biztos megérdemelné Ő is, hogy szép kis menye legyen, és aranyos kisunokát kísérgessen az utcán... Most megsütheti le a szemét a haverok előtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!