Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a nőknek az elvárásai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nőknek az elvárásai irreálisak, akkor...?

Figyelt kérdés

Miért van, hogy egy halom kérdéd szól arról, hogy csak vékony (<59 kg), fiatal (<29 év) nő jöhet szóba, a kivénhedt, pocakos papáknak is, de ezek a köc$ög nők olyan felszínesek.....

És ha a nők elvárásai megugorhatatlanok, miért van, hogy mégis bármikor találnak kapcsolatot?

Ezek nem totális ellentmondások úgy jobban belegondolva?

2023. okt. 30. 20:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
36%

"És ha a nők elvárásai megugorhatatlanok, miért van, hogy mégis bármikor találnak kapcsolatot?"

Ez nem ellentmondás, ez ok-okozati összefüggés

A nők bármikor találhatnak kapcsolatot (ha képesek kinézni valahogy elfogadható természettel) így a nők elvárásai megemelkedtek. Nyilván nem megugorhatatlanok, de erösen túlzóak, igazodva a túlzó kereslethez. Ugye a férfitöbblet és hasonlók következményei

2023. okt. 31. 05:19
 12/12 A kérdező kommentje:

Tény, elmúltam 30 és 63 kg vagyok.

(Házasságban, családdal.)

Nekem a "jópasi" nem azt jelenti, és jelentette soha, mit szólnak hozzá a barinők (nincsenek is), hanem én tudjak vonzódni hozzá.

De pont azt írtam, hogy itt megy a rinya, hogy még a szar nő is talál jó pasit, miközben az idősebb, kopaszodó, pocakos, (és még talán csóró) pasik is azon vergődnek, hogy a fent említett kategória alá nem adják, azért vannak egyedül.

(Bár szerintem nem csak azért...)

"A nők bármikor találhatnak kapcsolatot (ha képesek kinézni valahogy elfogadható természettel) így a nők elvárásai megemelkedtek. Nyilván nem megugorhatatlanok, de erösen túlzóak, igazodva a túlzó kereslethez. Ugye a férfitöbblet és hasonlók következményei"

Ebben egyetértek.

Pont ezért riasztó lenne egyedülállónak lenni, hogy a számtalan jelentkezőből kéne szűrögessem, ki az, aki komolyan gondolja, a többi meg annyit jelent, hogy bedobja a szórólapját a postaládába, aztán csak lesz egy marha, aki válaszol rá...

2023. okt. 31. 07:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!