Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire garantált, ha 35 éves férfiként elköltözök a szülői házból egy saját lakásba, akkor szinte kapásból lesz barátnőm?
51
Engem most a munkahelyen betalált egy 35 éves pasas. Vezető pozícióban van, két autója van, a munkahely mellett csinál egy saját vállalkozást, saját lakása van az agglomerációban. És hozzáteszem, hogy nem is csúnya, mégis 4 éve van egyedül!☝🏻 Hogy miért? Olyan a viselkedése és annyira elrugaszkodott nagy elvárásai vannak, hogy még engem is kiakasztott, pedig -szerinte- én meg is felelek ezeknek. Jelentem, nem vagyunk egy pár! :D
Szerintem nálad is hasonló lehet a probléma.
Prostizásra gondolsz?
Mert hogy ha a karrier befut, akkor lenne szex?
Havi hányszor mennél?
Egy alkalom szerintem 25ezer.
,,35 évesen ennyi eszed van hogy azt hiszed egy lakással tudsz megfogni bárkit?
Jajj…."
Az elátkozott életem ezt bizonyítja. Ha lesz lakásom, akarva akaratlanul lesznek olyan nők, akik bármi áron fel akarnak majd szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!