Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire garantált, ha 35 éves férfiként elköltözök a szülői házból egy saját lakásba, akkor szinte kapásból lesz barátnőm?
"Hiába vettem valamit a házasság előtt, abból járt neki"
Én ezt nem tudom elhinni
Nem azért mert nő vagy, hanem azért mert full hihetetlen a sztori számomra. Meg ellentmondasos, például az idézett mondat szerint házasság volt, aztán a bíróság élettársi kapcsolatnak minősítette.
Másrészt meg nem értem hogy veheti el a vagyonodat bírói úton valaki aki csak nálad él?
Azért ez még orbánisztánban is létezhetetlen dolog
Semennyi garancia nincsen.
Az tény, hogy egy jó helyen lévő, jó minőségű, igényes ingatlan sokat tud dobni a helyzeten. Nem is az ingatlan ténye, hanem az általa kapott önbizalom.
Nyilván önmagában ez sem lesz megváltás, most hiába van egy felújítandó panelod, az önmagában nem lesz vonzó tényező.
Az sem árt, ha igényes, rendben tartod, nem a mocsokban élsz.
És tény, hiába a lakás, ha nem jutsz el oda, hogy bárki fel akarna menni. Annyiban könnyebb, hogy ha adódik az alkalom, akkor tudod fogadni és nem kell anyu engedélye.
22
X évben összeházasodtunk az ingatlant pedig kettő évvel előtte vettem. 1/1-es tulaj voltam, de mivel a bíróság elfogadta, hogy már előtte X évig nálam "lakott", ezért élettársi kapcsolatnak vette a házasságunk előtti X évet. Mivel a bíróságon ő azt állította, hogy azok voltunk én pedig elismertem, hogy nálam volt (még ha ingyen is, még ha be sem volt jelentve) így ez már megtámadhatatlan, vagyis meglehet, csak felesleges. Így már tisztább a sztori?
Így már tisztább a sztori 25#
Csak nem igazán értem hogy ha ennyire nyanvadék volt a csávó, akkor mi a fenének mentél mèg utána hozzá is, miután már ismerted?
Magadnak okoztad a bajt
Semennyire sem garantált.
35 évesen lett saját lakásom, most vagyok 37. Semmi nem jött össze. 1 nő nem jött még fel. Holott nem vagyok se csúnya, se buta, se semmi. Van lakás, állás, megfelelő öltözködés, külső, de ez mit sem ér.
Olyan irreális elvárásai vannak a harmincas korosztálynak hogy azt megugorni képtelenség. És ha már 1 dolognak nem felelsz meg, mész a levesbe. Esélytelen az egész. Persze próbálkozok de kínkeserves tényleg.
37F incel
27
Detto! 33 éves nő vagyok. Én a mai szépsegideálnak mem.felelek meg, igy leves rögtön! Hiába felelek meg v.szinuleg minden másnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!