Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
37,5 éves vagyok és egyelőre eléggé az ismerkedés elején. Azt is mondhatnánk hogy totál elkéstem de talán nem. Szerintetek még érdemes belevágni a családalapításba ha csak 40-42 éves koromra jutok el oda? Ha igen miért, és ha nem?
Szerintem az hogy szivesebben, nem szivesebben szülnének 30 évesnek, eléggé általánosítás.
Nyilván egy 30-as éveiben járó nő már nem úgy válogat mint a huszon pár éves.
Az én unokatestvérem 32 éves, van egy kislánya. Csinos, fiatalos kedves anyuka, de sajnos a volt férje függőségei miatt kénytelen volt a család érdekében tovább állni. Szerencsére azóta megismerkedett egy nagyon rendes, szimpatokus férfival, azt hiszem 11 év van kozottuk.
Jó a kapcsolatunk az unomatestvéremmel, beszéltünk róla és mondta hogy a párjaval beszéltek már családalapításról és idővel biztos sor kerul rá.
Szóval helyzetfüggő, nem hinném, hogy a kor miatt fiatalabbat választana hogy családot alapíthasson.
22-es te is valami istenháta mögötte országban élhetsz. Hallottál olyanról hogy a nők manapság dolgoznak és saját lakásuk is van?
Miért is kéne nekem mindent előteremteni egyedül és abba csak beleültetni egy tenyészkancát? Nem erről szólt a kérdés.
Amúgy sem 18-22 éves párral szeretnék családalapítani. Az egészséges korkülönbség szerintem 3-7 év. Nagyon divatos a 10-15 is de szerintem az már beteges.
37F incel
,,22-es te is valami istenháta mögötte országban élhetsz. Hallottál olyanról hogy a nők manapság dolgoznak és saját lakásuk is van?"
Abban az országban élek, ahol a nőknek elsődleges elvárása az, hogy a férfiaknak legyen saját lakásuk vagy fenntartott albérlete. Ha ezt nem tudja felmutatni az adott férfi, legfeljebb prostikba üríthet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!