Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kerüli a tekintetem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kerüli a tekintetem a férfi mostanában?

Figyelt kérdés

Több hónapja látásból imserjük egymást, már az elejétől hosszabban nézett. (hetente egyszer találkozunk). Elkezdtem én is viszonozni a szemezést. Aztan egyik alkalommal, rám is köszönt, kicsit félénken. Szóval ez a hosszabb szemezés ment egy-két alkalommal, aztán hirtelen kerülni kezdte a tekintetem.(azért minden alkalommal így is volt legalább egy szemezésünk de nagyon visszavett.) Múlt héten egyszer láttam a szemem sarkából, hogy néz folyamatosan, aztán ranéztem és mosolyogtam, ő is visszamosolygott . Gondoltam, hogy na akkor talán most már felbátorodik és megszólít, de ezen a héten felém sem nézett,direkt kerülte a tekintetem, csak egyszer volt egy 4-5 mp szemezésünk. Teljesen össze vagyok zavarodva, most bejövök neki vagy sem? Miért viselkedik mostanában ilyen furcsán?

Férfiak, mi a véleményetek?

2023. okt. 29. 19:09
 1/9 anonim ***** válasza:
29%

"Teljesen össze vagyok zavarodva"

Mi a bánattól?

Nincs jelentősége. Felejtsd el. Ne foglalkozz vele.

Amúgy meg, ha félénk, akkor azért felejtős, mert éretlen.

Vagy játszadozik, megelégszik azzal, hogy felfigyeltél rá. Köll az egojának.

2023. okt. 29. 19:14
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen, csak az a baj, hogy eléggé bejöm nekem. Amúgy biztos, hogy nem érdekelne.
2023. okt. 29. 19:18
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Felejtsd el. Komolytalan
2023. okt. 29. 19:28
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Így próbál manipulálni az a seggarc. Figyelmet fordít feléd, utána hirteldn mintha nem is ismerne téged, emiatt te meg rajta fogsz gondolkodni. Ne hagyd hogy ilyen könnyen kontrolláljanak! Biztos egy bántalmazó önelégült náfcisztikus kaptilasta farok. Legyen több elvárásod, jobbat érdemelsz egy mérgező csavonal akit szinte alig ismersz
2023. okt. 29. 21:32
 5/9 anonim ***** válasza:
79%
Önbizalomhiány ettől még nem szemét mint ahogy más írja. Van aki felé nyitni kell, hogy kezdeményezni tudjon. F
2023. okt. 29. 22:13
 6/9 anonim ***** válasza:
79%
Önbizalomhiánya van, ez nem egótuning. Tudom, mert én is ilyen vagyok, elfordulok félve, ha felveszi a szemkontaktust a nő.😥
2023. okt. 29. 23:33
 7/9 A kérdező kommentje:
Nekem is inkább az a benyomásom róla, hogy inkább félénk mintsem manipulatív. Viszont mikor eleinte nézett illetve szemeztünk, akkor bátran és hosszan nézett, most meg szinte rám sem néz. Lehet, hogy inkább beijedt vagy meggondolta magát velem kapcsolatban?
2023. okt. 30. 13:58
 8/9 anonim ***** válasza:
53%
7. Ha volt ra oka akkor meggondolta magat. Foglalt vagy gondolom.
2023. okt. 30. 14:56
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok foglalt. Mondjuk azt nem tudom ő foglalt-e esetleg.
2023. okt. 30. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!