Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kerüli a tekintetem a férfi mostanában?
Több hónapja látásból imserjük egymást, már az elejétől hosszabban nézett. (hetente egyszer találkozunk). Elkezdtem én is viszonozni a szemezést. Aztan egyik alkalommal, rám is köszönt, kicsit félénken. Szóval ez a hosszabb szemezés ment egy-két alkalommal, aztán hirtelen kerülni kezdte a tekintetem.(azért minden alkalommal így is volt legalább egy szemezésünk de nagyon visszavett.) Múlt héten egyszer láttam a szemem sarkából, hogy néz folyamatosan, aztán ranéztem és mosolyogtam, ő is visszamosolygott . Gondoltam, hogy na akkor talán most már felbátorodik és megszólít, de ezen a héten felém sem nézett,direkt kerülte a tekintetem, csak egyszer volt egy 4-5 mp szemezésünk. Teljesen össze vagyok zavarodva, most bejövök neki vagy sem? Miért viselkedik mostanában ilyen furcsán?
Férfiak, mi a véleményetek?
"Teljesen össze vagyok zavarodva"
Mi a bánattól?
Nincs jelentősége. Felejtsd el. Ne foglalkozz vele.
Amúgy meg, ha félénk, akkor azért felejtős, mert éretlen.
Vagy játszadozik, megelégszik azzal, hogy felfigyeltél rá. Köll az egojának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!