Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom, hogy egy férfi azért kapja el a tekintetét ha rá nézek mert tetszem neki, csak félénk,vagy azért mert nem tetszem neki és nem akarja, hogy nézzem?

Figyelt kérdés
2022. márc. 25. 20:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Én előbbi vagyok *minden* esetben, akárhogy is néz ki a nő akiről épp azt képzelem, hogy néz. Biztos válasz nincs, de szerintem, ha ilyet látsz, akkor nagyobb eséllyel van szó az első esetről. Meg persze az is lehet, hogy szerelmes valakibe épp és még nagyon hűséges is.
2022. márc. 25. 20:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Sehonnan. Minimum, hogy beszélnetek kellene, hogy bármire következtetni tudj.
2022. márc. 25. 20:44
 3/3 anonim ***** válasza:
A félénkre szavazok.
2022. márc. 26. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!