Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik a méretük miatt nem ismerkedtek! Nektek mekkora?
Kíváncsi vagyok, hogy kinél testképzavar és kinél reális.
Akinek a 15 centis minimumot se éri el, azt megértem, de beszéltem olyannal is, akinek 17cm és azzal félt ismerkedni. Na ez testképzavar.
60#
Óriási jelentősége van, hiszen ez dönti el hogy átagosak, által alattiak vagy felettiek vagyunk-e, azaz a kategóriánkat.
Ez pedig az önbizalmunkra van hatással, az önbizalom pedig kb. mindenre pozitív hatással tud bírni.
Kérdezőé pl. köztudottan 13 centi, ő most a legaktívabb méretkomplexusos incel a gyakorin
De ha ezt a 13 centit a bőrtől mérte és nem a szeméremcsonttól ahogy szabályos, akkor az a 13 centi valójában 15-16 centi is meglehet, azaz megszünik az ok hogy szégyenkezzen a mérete miatt
És nem, nem csak azzal dolgozunk ami kint van, ha használnád tudnád hogy a szeméremcsontig tartó erektáló (keményedö) bör alatti részt is használjuk.
Legtöbben bele is számolják, a kérdés az: a kérdező bele számolja-e azt is?
Azért, mert neked minden nyavajgás, attól még egy kérdés csak egy kérdés. Nem írtam a méretemről. Szerinted olyan nehéz megmérni egy péniszt, hogy el lehet rontani? :D
Az nem is kicsi, hanem jó méret. Amiatt nem ismerkedsz?
Nem mindenki itt él, hogy egyből válaszoljon.
Te ismerkedsz?
15-16 centi között mozog a farkam. Valaki szopná?
37F incel
Nem vagyok incel, hiába csak ennyit tudsz az agyad helyével. Ha én lennék a legaktívabb, akkor a gyakori bezárhatna. Tudjuk, nincs kis pénisz, csak rossz mérés. További jó képzelgést. Incelező nyomorékoknak többet nem írok, a kérdésre továbbra is várok válaszokat.
61
Hagyjuk már.
A tövétől a hegyéig kell mérni.pont.
63
"Te ismerkedsz?"
Ha valaki leirja hogy férfi vagy nő, és hány éves, valamint a kérdésbe vágóan azt hogy mekkora,akkor az neked ismerkedés baszod?:D?
Látom téged se az eszedért szeretnek. Nem itt gondoltam az ismerkedést. Olvaad el, hogy miről szól a kérdés.
Aha, biztos nem Te fogalmaztál szarul,...:D
Nem, nincs rá jelenleg szükségem, és remélem ez igy is marad!
"A tövétől a hegyéig kell mérni.pont."
Nem nincs pont!
Hiszen sem a hegyét, sem a tövét nem határoztad meg, ergo rohadtul nem kapsz egységes és pontos eredményt. Azaz aki (egyébként teljesen szabályosan) a szeméremcsontig nyomja a mérőeszköz végét, az jóval nagyobb méretet fog kapni mint az aki a bőrtől kiálló részt méri.
Ergo az egész diskurzus a témában el van cseszve, mert az alapjait sem határoztuk meg a dolgoknak.
Csak beszélünk a vakvilágba ki így, ki úgy nézve és mérve a dolgokat, és valójában azt sem tudjuk saját magunknak ténylegesen mekkora, nemhogy másnak.
"Tudjuk, nincs kis pénisz, csak rossz mérés"
Én ezt nem írtam
Azt írnám helyette, hogy elnézésedet kérem amennyiben tényleg helyesen mérted meg a szerszámodat. Hiszen akkor ténylegesen kisebb a méreted a magyar átlagnál. De azzal ne gyere hogy nem tudok rólad semmit, mert ordít a stílusod a kérdéseknél, és pontosan megadtad már hogy te mit mértél eddig.
Azt is megírtad már hogy emiatt nem vagy hajlandó nő előtt levetkőzni. Szóval ha tetszik ha nem, te incel vagy, egy dickcel ha ez jobban tetszik.
Aztán a fejed tetejére is állhatsz, ezt te már deklaráltad a kérdéseiddel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!