Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik a méretük miatt nem ismerkedtek! Nektek mekkora?
Kíváncsi vagyok, hogy kinél testképzavar és kinél reális.
Akinek a 15 centis minimumot se éri el, azt megértem, de beszéltem olyannal is, akinek 17cm és azzal félt ismerkedni. Na ez testképzavar.
nekem atlag van, talan 15, de bevallom oszinten soha nem aggodtam ezen, pedig nem nagyon lattam masoket. plane nem merev allapotban.
Javaslom, hogy menj el egy naturista szauna felontesre, ahol megtekintheted a maga valojaban _legalisan_, feszelyezettseg nelkul, hogy a ferfitarsaidnak mekkora van es radobbenhetsz, hogy jeee, nekik is pont akkora vagy meg kisebb van, mint neked. es nekik is jut no.
ahogy az 1-es csaj emlitette: a technika szamit elsodlegesen, nem a meret. az europai atlag huvely mekkora is?
Az eredmény szerint az átlagos vagina mélysége: 7,1-7,8 centi nem izgalmi állapotban, 9,3-10,4 izgalmi állapotban
szoval kar ezen agyalni, meg kell tanulni hasznalni, ennyi.
Bárcsak sokkal több ilyen "férfi" létezne. Sokkal több nő maradna számomra szabadon
Sajnos a férfiak többsége nagyon is mer ismerkedni, akármekkora mérettel
Szerinted mindent 1 ember ír? Az ilyen kommenteket unom.
45#
Dehogy unja
Addig amíg egyvalaki is reagál rá, élvezkedhet a saját nyomorán, gondolom erre masztizik esténként hogy ő milyen szegény neki csak 13 centi és tilos az életében levetkőznie nő előtt
A vicces csak az hogy párkapcsolatot meg szeretne, csak éppen retteg a nőktől emiatt
Így marad ez a perverz önsajnáltató élvezkedés
Ez az életed? Jó neked, de más kérdésnél terjeszd a faxságaidat.
49#
Azt sem tudod mi az a mikropénisz ember!
De akkor határozzátok meg a fogalmat újra!
15 centi alatt minden pénisz mikropénisz és használhatatlan szexuálisan ugye?
Aki másképpen gondolja hülye ugye? Legyen így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!