Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30koruli nők férfiak hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30koruli nők férfiak hol ismerkedtek ?

Figyelt kérdés
2023. aug. 9. 10:15
 1/10 anonim ***** válasza:
85%

Szórakozóhely, fesztiválok, online

+utcán nyitott szemmel járok 30N

2023. aug. 9. 10:20
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
Egyéb lehetőség híján online, konkrétan Badoon. Utálom, idegesít stb., offline szeretnék, természetesen, spontán, lazán, de nem olyan az élet(vitel)em, lassan 10 éve nincsenek körülöttem potenciális jelöltek, akikkel alakulhatna bármi. (32N)
2023. aug. 9. 11:00
 3/10 anonim ***** válasza:
61%
Munkahely, baráti kör, ilyesmi. Utca sincs kizárva, de eddig ilyenre nem volt példa, hogy olyan szólítson le, aki nekem is szimpatikus. (Illetve mindig kapcsolatban voltam eleve, amikor próbálkoztak.)
2023. aug. 9. 11:01
 4/10 anonim ***** válasza:
28%
Idősek otthona klub
2023. aug. 9. 11:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Én ugyan sehol
2023. aug. 9. 11:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Sehol kb. F
2023. aug. 9. 12:33
 7/10 anonim ***** válasza:
Sehol.
2023. aug. 9. 14:47
 8/10 Sunshinedoll ***** válasza:

Én őszintén mondom, hogy sehol. Nem keresek aktívan társat, mert elvagyok így is, meg sosem voltam ez az aktívan pasizós típus amúgyse. Ha összejöttem valakivel, vagy randiztam, az vagy leszólított valahol, vagy valami ismerős bemutatta nekem.

Egy időben próbálkoztam appokon, de elég gagyi volt, bulizni, partizni nem járok, ha olyan helyeken, ahová szabadidőmben járok valaki odajön hozzám, ok. Ha nem, az is ok.

2023. aug. 9. 17:33
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Hát azért ha 30 évesen nincs senkid, akkor az már elég komolyan tendál a bukóca felé. Mit csináltál eddig?
2023. aug. 9. 20:13
 10/10 anonim ***** válasza:
A facebook társkereső szerintem egészen jó. Én ott találtam meg a nejemet... vagy ő talált rám, de ez részletkérdés:)
2023. aug. 10. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!