Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik a méretük miatt nem ismerkedtek! Nektek mekkora?
Kíváncsi vagyok, hogy kinél testképzavar és kinél reális.
Akinek a 15 centis minimumot se éri el, azt megértem, de beszéltem olyannal is, akinek 17cm és azzal félt ismerkedni. Na ez testképzavar.
Tudom. Mind a kettő kell.
Pedig 29 centivel már majdnem szó szerint megérinted a szívét :D
Méret...
A nőknél az van elsődleges szempontok között, hogy hol laksz.
azért nem ez az oka hogy valaki nem ismerkedik.. ez az ok max kamaszkorban van szerintem.
ismerkedni mindig lehet ismerkedni.. haveromnak is mondom hogy ne azonnal esküvőt lásd egy csajban.. meg a melleit. ismerkedjen = beszélgessen nőkkel :) tanulja a kommunikációt.
A legtöbb magyarnak 20-25 centis lófarka van. Esélytelen ilyen kérdést kiírni mindenki kb. megduplázza holott a legtöbb magyarnak apró farka van. Voltatok már fürdőben, edzőteremben bárhol?
Olyan picik a magyar fütyik hogy szégyen. Szerintetek miért van egyre több nő skandináv, angolszász, olasz, néger vagy arab férfivel? Mert azoknak 18-20 centis farkuk van.
A magyaroknak átlagban 11 cm, de behazudják 16-nak.
Én nekem átlagfarkam van, nem írom le hány centi, de vastag, jól lehet szopni.
37F incel
34#
te le szoktad szopni magad???
Pedig vannak olyanok.
34.
Ezért költöztél Malajziába, hátha az ottani átlagot sikerül felülmúlnod? Ügyes, ügyes! - csettint Kohn bácsi
Az nem 39f/incel, hanem 37/f
Ne keverd össze öket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!