Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik a méretük miatt nem ismerkedtek! Nektek mekkora?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy kinél testképzavar és kinél reális.
Akinek a 15 centis minimumot se éri el, azt megértem, de beszéltem olyannal is, akinek 17cm és azzal félt ismerkedni. Na ez testképzavar.
2023. okt. 28. 13:46
21/69 anonim válasza:
Van az a típusú férfi aki ki akar tűnni egy adott nőnél. Lehet neki 19 cm-es farka , ha az adott nőnek volt 200 partnere és párnak volt 20 centis pasija. És beszél is róla. Akkor a 19 centis xy Jakab már elveszti az érdeklődést mert ha nem ő a legnagyobb Renikének akkor már inkább visszavonulót fújj a depresszióba.
22/69 anonim válasza:
A dickcel visszatért!
Sosem érthetjük meg mi értelme van annak amit itt csinál, de jött fárasztani a népet az agymenéseivel
Jó szórakozást!
23/69 anonim válasza:
Kb. 13.
Ismerkedni szoktam, az szórakoztat. De ott abba is hagyom.
24/69 anonim válasza:
15/4,5 és annak ellenére, hogy ekkora szoktam ismerkedni.
26/69 anonim válasza:
#25! Köszi! Én inkább átlag közelinek gondolom. #24-es voltam.
27/69 A kérdező kommentje:
A hossz is fontos. A hosszabb általában vastagabb is. Senki nem beszél 20 centiről.
És mekkorák voltak? Ha elér egy bizonyos méretet, ott már nem azon múlik.
2023. okt. 28. 18:34
28/69 A kérdező kommentje:
Nem az ilyenre gondolok.
Köszönjük a semmit.
Megértem.
Akkorával van is értelme.
2023. okt. 28. 18:41
29/69 anonim válasza:
11# De az alacsony pasi nagy farokkal se kell nekik... :(
30/69 anonim válasza:
Nekem 29 cm. Már nem ismerkedem, mert mindenki megijedt és az őszinte rémület ami a szemükben látszik... olyannak képzelem azt, akit meg akarnak erőszakolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!