Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol keressek így társat?

Figyelt kérdés
10 év után ma feladtam a párkapcsolatomat, mert még úgy sem sikerült rendben tartanom, hogy minden más fölé rendeltem. A karrierem, a családom, a barátaim után az egészségemet is feláldoztam, így most olyan társra van szükségem, akinek használhatatlanul is kellek, segít gyógyulni (max. 1 év), bevásárol, főz, amúgy meg mellettem foglalja le magát, pl. segít intézni a gyógyulásomat, vagy csendben távmunkázik, tanul, olvas stb. Tehát nem egy potyautas, nem egy játszótárs kell, hanem aki először bizonyítja hogy rosszban is kitart, képes dolgozni kettőnkért, csak aztán várja a jót. Randizni nem tudok, a napokban az ágyból kikelni sem, valószínűleg orvos is fog kelleni a rossz táplálkozás miatt, de talán anélkül is regenerálódom, ha végre nyugalom van. Pénzt nem kérek, szállást adok, de csak 1 szobás albérlet kettőnknek, szóval tényleg nem nyerészkedőknek való a helyzet. Ideális Tinder bemutatkozó, ugye? :) Az más célközönség, azt hiszem. Van esetleg olyan platform, ahol megmentőt találhatok?
2023. okt. 23. 22:02
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
84%
Azt nem erted, hogy teljesen mindegy hol keresel, a kutyat nem fogja erdekelni az "ajanlatod". Leirom mi fog tortenni. Pont az lesz az erdemenye a "keresesednek", mimtha 1 evig nem csinalnal semmit. El fog telni az 1 ev, es majd kiderul, hogy parkapcsolatra alkalmas allapotbe tudtad-e hozni magad, vagy sem. Csak az idodet b...d el ezzel a tukmalos mumajerkedessel, eredmenye nem lesz. Megeri napi tobb orat kidobni a semmiert?
2023. okt. 26. 12:30
 32/39 A kérdező kommentje:
Értelmi problémáim nem nekem vannak, de a leereszkedő stílusod még annál is szánalmasabb. Akkor utoljára, a gyengébbek kedvéért: értem, hogy a lottón nagyobb eséllyel lesz ötösöm, mint sokat fekvő emberként új párkapcsolatom egy nagyon népszerűtlen akárkivel. Világos. Értitek, hogy értem? Tehát nem valószínűségszámítást kérek, a jósgömböt is elrakhatja a párral korábbi hozzászóló... Csupán az érdekel, hogy hol érdemes "szerencsejátékozni". Tudom, sehol, mert a nyerés esélye csekély. De van különbség a nagyon alacsony és a nagyon-nagyon alacsony között. Aki pedig kerek 0 esélyről ír, az egyszerűen valótlanságot állít. Szörnyű, hogy ha valaki elesik, akkor arra még rá is kell taposnotok, megértés és valódi segítőkészség nem sok szorult belétek. Ítélkezés, kioktatás, az megy... Meg a "tejelj haver, a havi 60 ezer az kevés a szeretethez", miután elmondom hogy csak szerény lakhatást tudok felajánlani egyelőre, nincs pénzem se bejárónőre, se betegápoloró, se prostituáltra, de szükségem sem erre, hanem egy normális társra volna.
2023. okt. 27. 18:20
 33/39 anonim ***** válasza:
88%
Ha csak egy normális társra volna szükséged, te is normálisan állnál hozzá. Ergo nem tennéd szociális munkás / szolga szerepbe, és nem vele csináltatnád meg azokat a dolgokat, amiket felnőtt embernek magának kellene vállalnia... max. egy több éves, bizalmi kapcsolatban illene a másikat erre megkérni. Arról nem az új partner tehet, hogy te szarul választottál és lenulláztad magad. A két szép szemedért ilyet nincs jogod elvárni. Aztán lehet, hogy lesz olyan szolgalelkű csicska, aki így is elvállal, ezt nyilván nem tudhatjuk.
2023. okt. 28. 14:53
 34/39 anonim ***** válasza:
79%
Mar onmagaban ellentmondas az egesz. A tiszta onzeyeln erzelmeket varod el, majd felsorolod, hogy az alberlet dija 60000. Pontosan akkor ki is a celcsoport? Akinek nem futja lakhatasra, az nyilvan nem fog ingyen galyazni. Akinek meg futja, annak a lakhatas nem jelent semmi pluszt, hiszen a sajatjat megoldotta, igy csak az ingyenmunka marad. Ahhoz, hogy valaki erdekbol menjen oda, ahhoz ez baromira keves, de ahhoz, hogy normalis not akassz le a szogrol, ahhoz meg nem az apropenzed kell, hanem rengeteg minosegi ido egyutt. Ami neked nemhogy 4 falat jelent, hanem meg annal is szukebb terulet, az agyad. Hat baratocskam, ettol nem fognak allva hugyozni a nok, az tuti.
2023. okt. 28. 23:57
 35/39 A kérdező kommentje:

33.: Szolgalelkű csicskának tartasz mindenkit, aki egy párkapcsolatban havonta egyszer úgy megy bevásárolni, hogy a párjának is vesz egy szatyornyi cuccot (amit a párja fizet saját magának). Szolgalelkű csicskának nevezel mindnekit, aki heti 1-2 alkalommal úgy főz, hogy a párjának is jusson belőle (amit a párja fizet saját magának). Szolgalelkű csicskának nevezel mindenkit, aki pár naponta kiviszi a szemetet. Szolgalelkű csicska szerinted mindenki, aki mindezt csupán azért teszi, mert ez a normális.

34.: Elég egyszerű oka van annak az "óriási ellentmondásnak", hogy én tiszta érzelmeket tartok egészségesnek mindkét fél részéről, de "ennek ellenére" leírom a 60 eFt-os összeget. A magyarázat: akik szerint csak az érdek számít, azok megkérdezték, hogy az érzelmektől elvonatkoztatva mi a "biznisz" az "ajánlatomban". Rejtély megoldva, ellentmondás leleplezve, ez volt a nagy logikai csavar. Megkérdezték, ezért leírtam a választ. Na?

De akkor most te is oldj meg nekem egy rejtélyt, kérlek! Tulajdonképpen mi az a teljesítmény, ami a 60 ezer forintot kevéssé teszi? Pontosan milyen gályázásról is írsz, kifejtenéd? Akárhogy számolok, egy bolti házhozszállítás nálunk 1000 Ft körül mozog. De adok érte ötezret. Milyen tarifát tartasz normálisnak pl. egy ablaknyitásért? Te hány százezret fizetsz a párod havonta azért, hogy néha mozduljon meg érted egy kicsit? Gályázás... Komolyan, úgy csinálsz, mint ha a McDonald's-ba keresnék konyhai robotot. De ha már itt tartunk, kedves üzletemberem/üzletasszonyom: az én "állásajánlatom" magasabb órabérre jön ki, és zömében home officeban végezhető, végzettséget és tapasztalatot pedig nem igényel. Na szóval, milyen gályázásról írtál, miben szakadna meg pontosan a "bejárónőm"?

Bár én továbbra sem üzletként tekintek erre, hanem párkapcsolatként. De ha jól értelek, akkor te - idézlek - azt tartod "állva hugyozásra" méltónak, ha folyton shoppingolunk, bulizgatunk, utazgatunk, meg ilyesmi "minőségi idő". Talán meglep, de nem mindenki egyforma. Van olyan, aki jól érzi magát úgy is, hogy szeretetben, békességben, nyugalomban elvagyunk egymás mellett itthon. Valakinek nem az a buli, ha elrángatják ejtőernyőzni, hanem ha szabadon nézhet otthon sorozatokat, olvashat könyveket, pihenhet, tanulhat stb. Valaki nem attól érzi szeretve magát, hogy elmegyünk jól lerészegedni, hanem ha mesélhet az élményeiről, nehézségeiről, mellette vagyok érzelmileg, támogatom tanácsokkal is, megöleljük egymást, közös jövőn dolgozunk, segítem szakmailag és emberileg stb. Kölcsönös szeretet, jóság, hűség, igyekezet, megbecsülés. Ha ezen a síkon gondolkodunk a száraz pénzügyek helyett, akkor iks igaz, hogy sokkal többet adok, mint várok. Ráadásul részemről ez instant és tartós, tehát a pénzügyi extraprofittal ellentétben még azt sem kell megvárni, hogy felépüljek és folytassam az informatikus vállalkozásomat: az érzelmi főnyeremény azonnali, mert könnyen és stabilan köteleződöm el egy párkapcsolatban, még ha a gyakorikerdesek.hu legkevésbé empatikus válaszolói között nem is ez a pozitív kisugárzásom mutatkozik meg.

Na de visszatérve a "gályázásra", megtudhatjuk mire gondolsz, mi az az embertelenül nagy munka?

2023. okt. 29. 07:49
 36/39 anonim ***** válasza:
84%
Amiket itt most leírtál, valóban működ(het)nek egy több hónapja, évek óta tartó kapcsolatban, de nem egy indulóban. Mindegy, elengedtem a témát, mert a saját hülyeségeden nem látsz túl.
2023. okt. 29. 07:55
 37/39 A kérdező kommentje:

36.:

Olvashatjuk ezt valakitől, akinek a 35 hozzászólás után sem sikerült 1 hasznos választ adni arra az egyszerű kérdésre, hogy hol keressek így társat... Nem érted, hogy mi a különbség a nagyon alacsony és a nulla esély között, vagy talán csak szándékosan éled ki a frusztrációdat egy - az alacsony esélyeit megragadni igyekvő - ember demotiválásával, sértegetésével. Hülyézni azt tudsz, de a problémát és a megoldási kereteket értelmezni láthatóan nem vagy hajlandó. Nem az a kérdés, hogy miért rossz, hanem hogy miként valósítható meg az elképzelésem, akár csekély eséllyel is. De oké, téged ez nem izgat, világos.

2023. okt. 29. 09:09
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

Akkor egy tipp:

Keress olyan FB csoportot, ahol a hozzád hasonló betegséggel élők írnak. Ott tudsz ismerkedni, beszélgetni, aztán vagy lesz valami, vagy nem.

Mindenképpen olyat keress, aki gyalog maximum 20 percre lakik, különben rohadt nagy plusz teher odajárkálni ápolgatni.

Tegyél félre minden elképzelést arról, hogy milyen párt akarsz, tényleg örülj bárkinek. Beleértve azt, hogy férfiak közt több van, akit a kiszolgáltatottság vonz. Tehát ismerkedj férfiakkal is.

Igaz szerelmet meg vonzalmat ne is keress, hiszen itt is elég egyértelműen kiderült, hogy ez senkit se vonz. Tehát keress olyat, akinek valóban a létfenntartása múlhat egy fűtött szobán. Aztán ha annyira szuper személyiség vagy, a szerelem majd kialakul.

Őszintén? Nem, nem fog kialakulni. A legjobb esetben valamilyen traumás kötődés lesz köztetek. A személyiséged elég jól átjött az írásaidból. Nem azzal fogod tudni ellensúlyozni a betegségedből adódó helyzeted.

Van a közelben hajléktalanszálló, anyaotthon, menekültszálló? Olyan 3-5 km-en belül?

Esetleg próbálkozz online társkereséssel. Ott talán meg tudod játszani annyi ideig a rendes srácot, hogy valaki akarjon veled ismerkedni. De az se két nap, lehet, hogy hetekig, hónapokig kell behálózni. Nézd, van arra rengeteg példa, hogy online ismerkedés során a nő annyira bezsong, hogy pénzt is küld. Ehhez képest rávenni, hogy néha vásároljon be, meg szellőztesse ki a fingszagot, mondhatni semmiség.

2023. okt. 29. 09:22
 39/39 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! A lehetőségeim tehát rosszak, de legalább létezik olyan út, amin ténylegesen elindulhatok. Vesztésre állok, kiszolgáltatott és értéktelen vagyok. De a válaszod rávilágított, hogy nem kell kétségbeesetten stresszelnem azon, hogy mi lesz velem betegápolóra, bejárónőre elegendő pénz és egy emberi kötelék nélkül. Hanem van, amivel legalább próbálkozhazok. Ez nagyon nagy erőt ad, sokat segített ez a hasznos válasz, köszönöm! Jó egészséget kívánok!
2023. okt. 29. 11:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!