Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol keressek így társat?

Figyelt kérdés
10 év után ma feladtam a párkapcsolatomat, mert még úgy sem sikerült rendben tartanom, hogy minden más fölé rendeltem. A karrierem, a családom, a barátaim után az egészségemet is feláldoztam, így most olyan társra van szükségem, akinek használhatatlanul is kellek, segít gyógyulni (max. 1 év), bevásárol, főz, amúgy meg mellettem foglalja le magát, pl. segít intézni a gyógyulásomat, vagy csendben távmunkázik, tanul, olvas stb. Tehát nem egy potyautas, nem egy játszótárs kell, hanem aki először bizonyítja hogy rosszban is kitart, képes dolgozni kettőnkért, csak aztán várja a jót. Randizni nem tudok, a napokban az ágyból kikelni sem, valószínűleg orvos is fog kelleni a rossz táplálkozás miatt, de talán anélkül is regenerálódom, ha végre nyugalom van. Pénzt nem kérek, szállást adok, de csak 1 szobás albérlet kettőnknek, szóval tényleg nem nyerészkedőknek való a helyzet. Ideális Tinder bemutatkozó, ugye? :) Az más célközönség, azt hiszem. Van esetleg olyan platform, ahol megmentőt találhatok?
2023. okt. 23. 22:02
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
90%
Őszintén? Szerintem ne akarj így társat! Aki ilyen állapotban vonzódik hozzád, az pont azért, mert egy elesett áldozat kell neki. Nem gyógyulni fogsz mellette, hanem végképp tönkremenni.
2023. okt. 23. 22:07
 2/39 anonim ***** válasza:
86%

Ameddig magadat nem szereted, mástól sem várhatod, hogy szeressen. Ez itt is igaz. :)

Eleve nem lehet egy kapcsolatot úgy indítani, hogy csak rólad szól, neked is tenned kell a másik emberért. Különben mit szeretne meg benned?

Neked most testi és lelki felépülésre van szükséged, a kapcsolat jöhet majd ha jól leszel, a magasságokat mélységeket pedig annak idejében kell megélni.

2023. okt. 23. 22:38
 3/39 anonim ***** válasza:
81%
Szóval röviden: gyere és szolgálj egy évig, de utána sem lesz egyébként máshogy csak akkor már dugnék is.
2023. okt. 23. 22:40
 4/39 anonim ***** válasza:
75%
Biztos vannak olyanok, akiknek ez a fétisük, de őket megtalálni... mint tű a szénakazalban. Én a helyedben inkább magam dolgoznék a gyógyulásomon - ha más kezébe rakom és mástól várom el, akkor ha történik egy krach, újra beleesem az örvénybe. Meg sztem nem is lehet egy vadidegentől elvárni, hogy csak az őnagyságával való kapcsolat reménye miatt ingyen játsszon szociális munkást.
2023. okt. 23. 23:17
 5/39 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem inkább a családodra van most szükséged, nem társkapcsolatra.

A család biztosan segít, ha megkéred, de egy idegentől nem várhatsz el ilyesmit.

Vagy fizetsz egy betegápolót.

Jobbulást.

2023. okt. 23. 23:52
 6/39 A kérdező kommentje:

1.: Aki rombol, elhagyom.

2.: Teszek magamért. Érte is, ha mélyben is társ, nem csak csúcsra csücsülne.

3.: Ha orgazmus kell neki, nem gond. De én inkább olyan hálára gondoltam, mint érzelmi támasz, pénzügyi biztonság, házasság, gyerekek, autó, nyaralás, vagy amitől szeretve érzi magát. Szeretek adni és kötődni, csak belehalni nem akarok.

4.: 3 naponta egy kis fazék zöldségturmix, a többit készen fogyasztom boltból, havonta elég vásárolni. A bolt 1 km innen. Természetesen addig is fizetem a sajátom amíg újra nem indítom a vállalkozásomat. Plusz napi max. 1 óra segítség kell. Pl. szellőztetni, tányérban ágyba hozni egy megmosott körtét, elintézni egy telefont, ilyesmi. (Wc miatt kikelek, akkor is ha le vagyok robbanva.) Szociális munkás kellene? Összességében olcsóbb lenne, de számomra az érzelmi kötelék és a folyamatos jelenlét a legfontosabb, ami szerintem párkapcsolatot indokol.

5.: A családom diszfunkcionális. A betegápoló kevés. Ha itt élne velem és rólam szólna az élete, akkor sem adna olyam érzelmi biztonságot, mint egy jó feleség. Ugyanakkor egy jó társ a testi segítséget is megadja, szerintem.

Köszönöm a segítő szándékot, tanácsokat, kedvességet!

Ha tematikus FB csoportról és weboldalról senki nem tud, akkor azt hiszem elkezdek hagyományos társkeresőkön próbálkozni. Bár ha senki nem hajlandó komolyan adni/befektetni egy elköteleződésbe, akkor hiába. De szerintem csak jobban meg kell határoznom a célcsoportomat. Kinek jöhetek szóba, ha jóság nincs, csak érdek? Kivételesen ronda emberek, akik senkinek sem kellenek, ezért kompenzálnak? Menekültek? Kíváncsi vagyok, mit lehet kihozni a helyzetemből...

2023. okt. 24. 03:33
 7/39 anonim ***** válasza:
81%

Mit nem értesz? Maximum akkor találsz valakit, ha egy haldokló milliomos vagy, és ő lesz az egyetlen örökösöd.

Hosszú házasságok is mentek már tönkre abba, hogy az egyik lebetegedett. A másik meg élni akar, és nem ápolgatni meg kiszolgálni.

Az meg beteg gondolat, hogy hálából gyereket meg házasságot "adsz". Sose legyen gyereked! Neked nem való.

Nem csak fizikailag, de lelkileg is alkalmatlan vagy egy kapcsolatra. Maximum akkor tudsz bevonzani valami érdekembert, ha rohadtul sok pénzed vagy, és a külsőd legalább átlagos, de inkább felette.

2023. okt. 24. 05:43
 8/39 anonim ***** válasza:
43%
Nő vagy vagy férfi? NŐként simán találsz így is valakit, férfiként inkább keress egy betegápolót vagy bejárónőt.
2023. okt. 24. 06:17
 9/39 A kérdező kommentje:
7.: És indultak is úgy házasságok, hogy az egyik (vagy mindkét) fél padlón volt, és közösen épültek fel, mindkettőjük örömére. Nem pillangót keresek, abból sok van. Gondos "kertészt". A beteg gondolat pedig nem az, hogy egy valódi társsal házasodnék és alapítanék családot, hanem hogy ismeretlenül kijelented hogy nem való nekem az ilyesmi. Nyilván nem csak azért vállalnék gyereket, mert hálás vagyok a páromnak, sőt nem is ez lenne az elsődleges motivációm, de ez egy érvényes eleme a pro érvek listájának, elvégre a bizalmi légkör a gyerek érdekét is szolgálja. Jobb helye lenne ilyen szülők mellett, mint akik gyakorin terjesztik kb. azt az igét, hogy a házasság addig működik, amíg móka és kacagás. De oké, hidd csak azt hogy csomagoló papírban tettem volna egy csecsemőt a párom asztalára, aztán "örüjjé'"... Amúgy a lényeg pont az lenne, hogy ne érdekembert, hanem empatikus, etikus, lojális partnert találjak.
2023. okt. 24. 07:56
 10/39 anonim ***** válasza:
92%
És a másik félnek mi a jó ebben? Mást sem olvasok, csak én én én én, de te mit tudsz adni MOST, nem később, MOST? Bocs, de nagyon nem vagy jó parti.
2023. okt. 24. 08:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!