Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol keressek így társat?

Figyelt kérdés
10 év után ma feladtam a párkapcsolatomat, mert még úgy sem sikerült rendben tartanom, hogy minden más fölé rendeltem. A karrierem, a családom, a barátaim után az egészségemet is feláldoztam, így most olyan társra van szükségem, akinek használhatatlanul is kellek, segít gyógyulni (max. 1 év), bevásárol, főz, amúgy meg mellettem foglalja le magát, pl. segít intézni a gyógyulásomat, vagy csendben távmunkázik, tanul, olvas stb. Tehát nem egy potyautas, nem egy játszótárs kell, hanem aki először bizonyítja hogy rosszban is kitart, képes dolgozni kettőnkért, csak aztán várja a jót. Randizni nem tudok, a napokban az ágyból kikelni sem, valószínűleg orvos is fog kelleni a rossz táplálkozás miatt, de talán anélkül is regenerálódom, ha végre nyugalom van. Pénzt nem kérek, szállást adok, de csak 1 szobás albérlet kettőnknek, szóval tényleg nem nyerészkedőknek való a helyzet. Ideális Tinder bemutatkozó, ugye? :) Az más célközönség, azt hiszem. Van esetleg olyan platform, ahol megmentőt találhatok?
2023. okt. 23. 22:02
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:

18.: Értem a logikáját asszonyom, mármint a kártyák intő szavát, a jósgömb baljóslatát. Én nem látom az állítólagos fekete aurámat a tükröződő aranyfogán. Értem, hogy idős emberekkel eltartási szerződést kötni ravaszabb biznisz, mint egy új párkapcsolatba energiát fektetni, de nem is Önt keresem, pardon.

Nem kezdem taglalni, hogy miért vagyok nagyságrendekkel jobb befektetés, mint a rózs

2023. okt. 24. 16:14
 22/39 A kérdező kommentje:
acsokros mercis úriemberek, de annyit elárulok, hogy a 10 évnek nem az én lojalitásom hiánya vetett véget.
2023. okt. 24. 16:15
 23/39 anonim ***** válasza:
72%
Vicc vagy kisoreg. 18-as vagyok es ferfi, nalad idosebb is. Ezt a mesefilmes szoveged egy disney ki mit tud versenyen is elkaszalnak. Ezt az ettermezos, nyaralasos dumat meg incelek hasznaljak. Ezzel be is araztad magad reszemrol.
2023. okt. 24. 16:16
 24/39 anonim ***** válasza:
79%
#17 ként válaszolok. Miből vetted le, hogy ilyen anyagias lennék? Csak mert nem ilyen az értékrendem, de győzködni nem foglak. Pont a lelki részét hangsúlyoztam ki...ha magaddal nem vagy rendben, mást sem tehetsz boldoggá.
2023. okt. 24. 16:26
 25/39 anonim ***** válasza:
0%

Egy újabb háború, az kell nekünk!

Kérdező, fejformád milyen? A faceit alkalmazásban hány pontot kapott az arcképed? Ezeket is be kellene írni a hirdetésbe mert nagyon fontosak manapság!

2023. okt. 24. 17:29
 26/39 anonim ***** válasza:
83%

[link]

A kérdező pont olyan, mint egy áldozatra vadászó nárcisztikus, aki felsőbbrendűként tekint magára, miközben azt várja el, amiért mást elítél.

Konkrétan mi a bajod? Miért szorulsz gondozásra? Miért hiszed, hogy egy éven belül nyom nélkül eltűnik a probléma?

Tippelek: extrém túlsúlyos vagy?

2023. okt. 24. 19:31
 27/39 anonim ***** válasza:
83%

10-es vagyok

Írhatunk neked bármit, te csak fújod a sajátod. Tedd, mert megteheted, de ne lepődj meg ha egy normális ember sem fog pátyolgatni INGYEN! Mi van manapság ingyen?

Szerintem maradj az eltartási szerződésnél és talán van esélyed. Havi 60 ezerért nem sok ember fog neked megmozdulni, mikor egy 8 órás munkahelyen is megkapja (minimum) a 150-et.

2023. okt. 25. 09:47
 28/39 A kérdező kommentje:
Ennyi rosszindulatot... Emberek! Beteg vagyok és magányos. Kell valaki, aki havonta vesz 1 szatyor cuccot, 3 naponta főz 10 percet, naponta kiszellőztet és megtölti az ágyam melletti vizes kancsót. Kb. ennyi az a nagy betegápolás. Ja, meg a kaját megmikrózni, amíg át nem rakom az ágyam mellé a mikrót és a kis hűtőt. (Néha ilyesmi is sikerül.) Nem egy felfekvéses, hörgő 90 éves vagyok 160 kg-mal magam alá piszkítva, hanem egy 60 kg-os 30 éves, aki elküzdi magát a wc-ig, de amúgy feküdnie kell egy kivizsgálás alatt álló vastagbél probléma miatt. Jó esetben életmód váltástól regenerálódik, legrosszabb esetben sztómazsákos leszek. És ami a legfontosabb: érzelmi kötelékre vágyom. Társ kell, nem betegápoló. Nincsenek irreális igényeim, nem kell még egy modell. Túlsúly, hiányzó fogak és végtag, kancsalság és bibircsók? Nekem tökéletes, csak a szíve legyen a helyén! Amúgy meg nagyságrendekkel többet tettem az exeimért, mint amire én szorulok most, csak a párjukat alattomosan becsicskító fotelkirályokkal ellentétben én tiszteletet, hálát, megbecsülést, szeretetet adok, és töredékét sem várom egy átlagos háziasszony napi erőfeszítésének. Egyébként amikor nem vagyok lerobbanva, akkor felülmúlom a romantikus filmhősöket is. Igyekszem így is. De értem, vegyek egy kiszolgáló személyzetet, meg egy prostit aki azt mondja, hogy "szeretlek". Valódi társat meg csak az keressen, aki semmit nem vár, csak ad? Tényleg nem fér bele egy párkapcsolatba, amire szükségem van? Tényleg semmi pozitívum nincs ebben, és annyira negatív? Szerintem a többségnek rosszabb párkapcsolata van, mint amilyen az enyém lesz. Ha semmi segítséget nem kérek, csak egy csendes és kedves szobatársat, aki néha megsimogatja a vállamat, és azt mondja: "itt vagyok veled, kitartás kisbarátom", annak mi a tarifája? Ne vicceljetek már... Szívesen megkérdezném a feleségeteket, hogy ő nem tesz-e sokkal többet értetek minden nap, mint amit én várok egy hét alatt. És hogy vagytok-e olyan jó társaság ti fitt egyedek, mint én így ágyban fekve...
2023. okt. 25. 17:10
 29/39 anonim ***** válasza:
79%
Egy stabil párkapcsolatba belefér egy ilyen ápolás ideiglenesen. Egy kialakulóba nem. Ahogy korábban is írtam, egy kvázi idegennek senki nem fogja ezt megtenni, hacsak nem ápoló, de akkor pénzért. A szeretteiért igen.
2023. okt. 25. 21:36
 30/39 A kérdező kommentje:
Oké, ez a 30. komment. Azt már a kérdés kiírásakor is tudtam, hogy az esélyeim alacsonyak. Ápolóra nincs pénzem. Egyedül nem megy. Társ kell amúgy is. A túlélésem a tét, érzelmileg és testileg is. Nem sok hiányzik, de az nagyon. Szóval több negatívra nem reagálok, mert ilyenkor nem erre kell az ember energiája, de látom ennyi empátiát hiába vár az ember. Ha valaki segítene egy ötlettel, azt megköszönném. Ti nem jelentkeznétek, és a többség sem, világos. Ha van 1 másképp gondolkodó ember ebben az országban, vajon hol keressek másképp gondolkodókat? Vallásosak, menekültek, taszító külsejű emberek körében esetleg? Más betegek, testi fogyatékosok közt? Lakhatási vészhelyzetben levőknél? (A kocsmás javaslatot inkább mellőzném.)
2023. okt. 25. 23:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!