Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz hogy a nők felé ha elapad a figyelem amit korábban megkaptak, akkor veszítenek a nőiességükből és kiszáradnak?

Figyelt kérdés
És ez egyfajta negatív spirálként is fog működni ezáltal. Hacsak nem szereznek gőzerővel új rajongókat maguknak, bármi áron. Más is így látja ezt?

2023. okt. 21. 21:43
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
25%

10.

"Egy nô mindig annyira lesz nô, amennyire te mellette férfi vagy"

Tehát az egyedülálló nők azok valójában nem nők!?

2023. okt. 21. 23:18
 12/29 anonim ***** válasza:
51%

10, ez valóban nem épp helytálló gondolat. Ez azt jelentené, hogy egy ember csak akkor definiálható valamilyennek, ha van mellette egy másik.

Ez egészséges emberekre nem áll.

Viszont az alacsony önbecsülésű, szorongó, megfelelési kényszeres emberekre igen.

És a kérdésben megfogalmazottak is csak rájuk igazak. Viszont férfiakra és nőkre egyaránt, tekintve, hogy a mások visszajelzéseitől való függés nem nemspecifikus pszichés betegség.

2023. okt. 21. 23:40
 13/29 anonim ***** válasza:
96%
Attól függ ki figyel rá. Ha pl perverz undorító alak, akkor begömbölyödik mint egy sündisznó, ha meg hozzá méltó hasonló férfi akkor kigömbölyödik és megmutatja magát.
2023. okt. 22. 00:47
 14/29 anonim ***** válasza:
97%

Szándékosan magyarázod félre?

Egy nô kisugárzása ezerszer nôiesebb, ha olyannal beszél, akivel kölcsönös a vonzalom. Csillog a szeme, mosolyog, a hangja és a tartása is más lesz. Ezerrel küldi a jeleket, amit mindenki érzékel, nem csak az az egy.

Ez a kiszáradás meg az ellenkezôje. Ha a férfi ellenszenves neki, akkor egybõl tüskés lesz. Hûvös, elutasitó. Tehát ez nem mindenkinek szól, nem a nagyvilág en blok visszajelzése miatt tûnik kevésbé vonzó kis penészvirágnak, csak az adott pasira szárad ki a punci.

Most lehet azon vergôdni, hogy akkor a szingli nem nô. De, nônemû, nôbôl van, annak is érzi magát és annak is látják. De azt a vele szemben álló, a szemébe nézô férfi fogja kiváltani, ha úgy sugárzik belôle a nôi szexuális energia, hogy vibrál a levegõ.

2023. okt. 22. 06:47
 15/29 anonim ***** válasza:
8%

14

"úgy sugárzik belôle a nôi szexuális energia, hogy vibrál a levegõ."

Hol vibrál a levegő?

Én meg ilyet nem láttam!

És szerinted a férfi viselkedését nem befolyásolja, hogy milyen nővel jön össze?

Úgy csinálsz mint ha a nő egy külön állatfaj lenne!

2023. okt. 22. 09:58
 16/29 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom te milyen alternatív világban élsz, de nekem pl annyi elég a 'kivirágzáshoz', hogy szépen felöltözök és végigmegyek az utcán, ahol 10-ből 9 bármilyen korosztályú pasi 'úgy' néz rám. Annál már csak az jobb, ha ott van mellette a nője is. Ezek mellé nem kell semmilyen figyelem, se üzenetek, se társkereső, se semmi, elég a nézés.
2023. okt. 22. 10:34
 17/29 A kérdező kommentje:
12. ez igaz amit mondasz. De a kérdésben nem egyik és másik emberrel való női interakció a lényeg. Hanem az általános figyelem. Amíg van udvartartása a nőnek ragyog és ezerrel tud kifele is sugározni. Amint a rajongók elapadnak, egyre kevésbé tud kifelé is szép lenni. Tehát a rengeteg rajongójából szerzi ezt az energiát. És a kiszáradás se csak egy-egy esetnél értendő, hanem ha nem kap kellő figyelmet az emberektől akkor kiszárad. És kevésbé tud így ragyogni arra is aki neki bejön, mert épp kiszáradt. És hogy sok nő ezért pánikol hirtelen ha elapadnak a rajongók, és újít be gőzerővel sok újat. Olyanokat akiktől nem is akar semmit, csak hogy ők rajongjanak érte mint jó nő. Mert ez táplálja az egész női energiát. Tehát egyfajta energiacsere is ez. Ők táplálják rajongóként és tőlük begyűjti, majd a neki potenciális partnerre visszasugározza. És ha nincs honnan elvenni akkor kiszárad.
2023. okt. 22. 10:43
 18/29 anonim ***** válasza:
26%

16.

Mert te és gy önbizalom hiányos, figyelemhiányos vagy és szükséges mások visszajelzése akkor is ha másokra negatív hatással van.

Magyarul antiszociális vagy!

2023. okt. 22. 10:49
 19/29 anonim ***** válasza:
Ha önbizalom meg figyelemhiányos lennék, akkor nem tiltanám azonnal a fb-on kuncsorgókat, egész nap mennének a társkeresők, ja és kapcsolatfüggő lennék. De ennek pont az ellenkezője vagyok, mert nekem elég 1-2 nézés. Nem is értem honnan jött az önbizalomhiány ebből.
2023. okt. 22. 11:03
 20/29 anonim ***** válasza:
8%

Azért valahol az se egészséges, hogy idegen férfiak felizgulása kielégít. A pasid nem elég?

2023. okt. 22. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!