Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek olyan nő, akinek nem kell szólnia, hogyha figyelemre, pozitív visszajelzésekre vágyik?

Figyelt kérdés

Eddig mindig én voltam az, aki többet tett a kapcsolatba érzelmileg. Sajnos az se vált be, hogy én az elején visszafogom magamat, mert ugyanaz lett a vége.

Én vágyom nemcsak a testi kontaktust, hanem a szavakat is. A cukiskodó, néha nyálas gesztusokra, amit nem kapok meg, csak ha szólok érte, akkor egy darabig igen, de az meg olyan művi. Nem azt vártam el soha senkitől sem, hogy mindennap írjon nekem egy regényt, hogy mennyire szeret, hanem például ilyen kis apró dolgokra, hogy: a hűtőre ír ki valamit, hagy egy cetlit. Vagy például a tesóm szólt a párjának, hogy küldjön át neki egy Word dokumentumot, és azt írta a sógorom a tárgyba, hogy "Szeretlek életem".

Eddig három kapcsolatom volt (1 tini párkapcsolat, kettő felnőtt), negyedjére már jól akarom csinálni.

2023. aug. 11. 13:19
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Sehogy, a kommunikáció alap dolog. Senkitől se várd el, hogy gondolatolvasó legyen.
2023. aug. 11. 13:25
 2/4 Sunshinedoll ***** válasza:
67%

Hát úgy, hogy ha nem az van, amit akarsz, akkor kommunikálod, és ha nincs utána változás, akkor annak következménye van, ergo: otthagyod a pasit.

Kér esetben vagy ok:

1: a férfinak eleve ugyanolyan felfogása van ezekről, mint Neked, és kérés nélkül is csinálja.

2: a férfi máshogy fejezi ki a figyelmét, mint ahogy te szeretnéd, de amikor szólsz neki, mit szeretnél, akkor odafigyel rád és gondoskodik arról, hogy érezd a törődést, mert fontos vagy neki.

Minden esetben, hogy nem csinálja, vagy csak ideig-óráig, amíg hátha végre befogod a szád, az a pasi magasról lesz-rja, hogy neked milyen vágyaid vannak egy kapcsolatban, szóval fölösleges rá időt pazarolni.

Lehet, hogy a férfi kezdeményez, meg teper eleinte, de a nő dönti el, kivel marad együtt, nem kell olyannal folytatni az ismerkedést, a kapcsolatot, aki nem törődik veled.

2023. aug. 11. 13:52
 3/4 anonim ***** válasza:
75%
Hát figyelj, te azt várod el, hogy a pasi kitalálja a gondolataid, vagy teljesen legyen ugyanolyan, mint te és pont úgy akarjon szeretni, ahogy neked jó. Nem biztos, hogy ez reális elvárás. Mindenkinek más a szeretnyelve, nekem pl a cukiskodó, nyálas gesztusoktól feláll a hátamon a szőr, pedig nő vagyok. Szóval nem biztos, hogy találsz olyan pasit, aki pont azt adja majd, amire vágysz, akármit is csinálsz.
2023. aug. 11. 15:42
 4/4 A kérdező kommentje:
De ha mondom, akkor max 3-4 alkalomig tart, aztán annyi, majd újból kell szóljak. Meg elég lelombozó, hogy hallod, legyél már figyelmes. Így annak a pár alkalomnak se tudok örülni igazán, mert azért csinálta, mert én szóvá tettem. Nem várom el, hogy gondolatolvasó legyen.
2023. aug. 11. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!