Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne pozitív visszajelzéseket gyűjteni,hogy egyáltalán megjöjjön a kedvem a társkereséshez?
Àtèrzem.
Évek óta nem talàlkoztam a csapattàrsaimmal, és egy olyan vàrosban élek ahol senkit nem ismerek.
Én feltalàltam magam, egyedül csinàlok már mindent , vannak nehéz pontok , de nem tartanak sokáig , lefoglalom magam , hogy ne kattogjon az agyam.
Jah ès:
Mindent csak és kizárólag magamèrt teszek
Ha nem tudsz változtatni akkor nehezen fogsz kapni pozitív visszajelzéseket, főleg ha a net is ki van zárva. Márpedig ha úgy mondod jóképű vagy akkor mindenhol megvan az esélyed.
De ez a bedepizés nálam is megvan. Vannak jobb vannak rosszabb napjaim. A kollégáim csak a kollégáim.
Ráadásul a fele házas, ha nem is házasok de gyerek az mindenhol van. (Ne értsd félre egyáltalán nem akarok gyereket)
Néha vannak ilyen céges buli félék de nincsenek ott egyedülálló emberek egyetlen egy sem.
És kívülállónak is érzem magam.
2 barátom volt anno, de elköltöztek jó messzire.
És eleinte még kimozdultam egyedül, elmentem edzőterembe is pár évig, de aztán abba maradt.
Nagyon nehezen mozdulok ki, egyre nehezebben.
És a netes ismerkedés számomra halott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!