Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A figyelem és a törődés ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A figyelem és a törődés ki tud váltani vonzalmat a nőkben?

Figyelt kérdés

Interneten megismerkedtem egy aranyos kedves 39 éves nővel, teljesen jól elvoltunk, viszont nő éreztette velem, közölte, hogy úgy mint férfi nem tud rám nézni, tehát nem vonzódik hozzám, viszont úgy néz ki hogy barátok lettünk. Elég sokszor találkoztunk már nagyon sokat beszélgettünk és nagyon jól érezzük magunkat. Viszont nagyon figyelmes törődő típus vagyok, így figyelmet adok neki, tehát fontos hogy mi van vele, mellette vagyok ha baj van, kérdezem problémájáról stb., amikor egyedül van akkor átmegyek hozzá és társai..

Utóbbi időben már többször kifejtette hogy mennyire csodás különleges ember vagyok, hogy így figyelek rá és ez mennyire jól esik neki...

2023. aug. 9. 00:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%

Lehet hogy ki, de az is lehet hogy te örök barátzónás maradsz.

Ezt előre nehéz megjósolni..

2023. aug. 9. 01:06
 2/12 anonim ***** válasza:
61%
Ha tényleg ilyen vagy, nem csak ideig-óráig hosszú távon igen ez vonzó.,a "rajongás",hogy odalegyenek érted sok nő álma...
2023. aug. 9. 01:48
 3/12 anonim ***** válasza:
91%

Nekem is mondta már nő hogy szereti ha fontos valaki számára.

Ez amúgy szexuálisan is be tudja őket indítani egy idő után.

Nem a nyalizás, pincsizés, hanem a tényleges figyelem, kedvesség vagy szenvedély. Tehát ha nem megfelelési kényszeres a pasi és van egy határozott véleménye, magabiztossága.

Ki is fejtette, hogy ő utálja a "pincsiket", ragadványokat.

2023. aug. 9. 03:12
 4/12 anonim ***** válasza:
93%
Igen, határozottan szexi a figyelmesség, törődés, de csak akkor, ha nem kényszeres, hanem őszinte, önazonos, hosszútávú és ha a külsőd eleve nem taszítja.
2023. aug. 9. 06:01
 5/12 anonim ***** válasza:
Bennem történeresen csak az tud!
2023. aug. 9. 06:37
 6/12 anonim ***** válasza:
19%
Nem. Ez egyenes út a barátzónába. A bunkóság, lenézés, agresszió tud bennük vonzalmat kiváltani. Aki az ellenkezőjét írja nőként, az nem ismeri magát.
2023. aug. 9. 07:59
 7/12 anonim ***** válasza:
Utolsó és miért van ez így?
2023. aug. 9. 08:06
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
#7 Így működnek a nők, valószínűleg genetikai okokból.
2023. aug. 9. 08:09
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer azt mondta egy nő hogy most ne legyek kedves, mert már felizgult és nem akarja hogy elrontsam a folyamatot. (lehet benne valami)
2023. aug. 9. 08:13
 10/12 anonim ***** válasza:

A bunkó pasiktol ugy menekulok, mint mókus az erdőtűztől!!!!! (Egyedul is vagyok)

2023. aug. 9. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!