Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A figyelem és a törődés ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A figyelem és a törődés ki tud váltani vonzalmat a nőkben?

Figyelt kérdés

Interneten megismerkedtem egy aranyos kedves 39 éves nővel, teljesen jól elvoltunk, viszont nő éreztette velem, közölte, hogy úgy mint férfi nem tud rám nézni, tehát nem vonzódik hozzám, viszont úgy néz ki hogy barátok lettünk. Elég sokszor találkoztunk már nagyon sokat beszélgettünk és nagyon jól érezzük magunkat. Viszont nagyon figyelmes törődő típus vagyok, így figyelmet adok neki, tehát fontos hogy mi van vele, mellette vagyok ha baj van, kérdezem problémájáról stb., amikor egyedül van akkor átmegyek hozzá és társai..

Utóbbi időben már többször kifejtette hogy mennyire csodás különleges ember vagyok, hogy így figyelek rá és ez mennyire jól esik neki...

2023. aug. 9. 00:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#6-os nagyon tévedsz. Nálam ezek kizáró okok.

Kérdező - igen, elképzelhető, de csak akkor ha valamennyire azért bejössz neki, tehát nem vagy nagyon távol attól, amit keres egy férfiben. De ha találkozgat veled, az jó, azt jelenti, hogy nem taszítod. Az tud szerintem egy jó pont lenni, ha azt érzi, hogy egy biztos pont vagy az életében, akire számíthat. Tehát nem ez az erőszakos nyomulás, folyamatos lebzselés. Csak inkább valaki, aki mindig ott van, ha szüksége van rá.

Amúgy méltányolandó, hogy egy elutasítás nem tántorít el és barátként is mellette állsz.

2023. aug. 9. 19:15
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha nem belső hiányból, manipulatív módon közelíted meg őket, akkor igen.
2023. aug. 10. 05:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!