Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon szép lányok, akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szép lányok, akiknek rengeteg lehetőségük van hogy választanak párt? Hogy lehet eldönteni hogy ki lenne a legjobb társ? És nem hiányzik a férfi figyelem ha kapcsolatban vagy?

Figyelt kérdés

Illetve nem hiányozna a “pasizás” csak olyan szinten hogy több férfi is udvarol és akár éveken keresztül írogat, próbálkozik, nyilván ha belemész egy fix kapcsolatba akkor ez elmarad hiszen akkor nem tudnak próbálkozni a férfiak.

Őszintén nekem hianyozna.

Mikor látok nagyon szép lányokat 22 évesen hozzamenni valami Sugar daddyhez és gyereket vallani mindig arra gondolok hogy nem hianyozik neki hogy meg több férfi próbálkozzon es több lehetőség közül lehessen választani?

Vagy ennyivel jobb egy fix kapcsolat, mint utazni, kalandozni barátnőkkel és élvezni hogy rengeteg férfi próbálkozik?

Lehet hogy azért is érzek így mert én még nem voltam szerelmes, csak 2 platoi szerelmem volt es beleragadtam abba hogy nagyon sok férfi próbálkozik es nagyon elkezdtem élvezni.

Annyira nehéz elképzelem hogy amikor egy nagyon szép lány fiatalon belemegy egy kapcsolatba, ez nem hiányzik neki? Vagy fontosabb a fix pénz egy férfitől?(nagyon sok lány akit ismerek gold digger, ezért ezt látom magam körül)

Meg amúgy is annyira nagy a nyomás hogy melyik férfivel kössem össze az életem, annyira nehéz dönteni egy ilyen fontos ügyben.

Lehet ha végre szerelmes lennék valakibe, akkor már nem hiányozna ez?

2023. ápr. 15. 16:18
 1/10 anonim ***** válasza:
84%

De hülye picsa vagy.

Nem mindenkinek fontos, hogy nyáladzanak utána.

2023. ápr. 15. 16:24
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Se kapcsolatban, sem azon kivul nem hianyzik a ferfi figyelem. Van ennel jobb dolgom is, minthogy a sok agyalagyulttal foglalkozzam.
2023. ápr. 15. 16:27
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
gyanús , hogy ezt a kérdést egy fiúcska írta ki...
2023. ápr. 15. 16:28
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
#1 felesleges hülyepicsázni, teljesen egyértelmű hogy nem nő írta a kérdést, hiába adja ki magát annak. Tipik incel nyekergés arról hogy a nőknek végtelen lehetőségeik vannak.
2023. ápr. 15. 16:28
 5/10 anonim ***** válasza:
87%
Napi 101. provokatív kérdés. Köszönjük.
2023. ápr. 15. 16:35
 6/10 anonim ***** válasza:
85%
Nem lételemem a férfiak figyelme, anélkül is teljes az életem. Szánalmasnak tartom akinek nem.
2023. ápr. 15. 16:41
 7/10 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem is srác írta a kérdést...
2023. ápr. 15. 16:48
 8/10 anonim ***** válasza:
48%
A sok pénzes,jóképű és jótestű férfi közül azt választjuk akinek a legnagyobb farka van. Aztán használjuk amíg meg nem unjuk. Aztán jöhet a következő a már előbb ismertetett elv szerint kiválasztva.
2023. ápr. 15. 18:42
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Rossz helyen kérdezed. Itt nincsenek szép nők.

Elég megnézni hogy néz ki az aki annak mondja itt magát.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Olvasd végig innen a 3. oldaltól hogyan nyomja a 2 nő az öntelt szöveget hogy milyen jó testük van aztán az egyikről kiderült hogy egy virslilábú, enyhén túlsúlyos, lapos mellű pszichopata.

Meghazudtolt, gerinctelenül töröltette a kérdésem és egyből visszavonulót fújt amikor lebukott.

2023. ápr. 15. 18:45
 10/10 NTBS ***** válasza:
Óket kell megkérdezni.
2023. ápr. 17. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!