Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami nagyon aranyosat szeretnék neki mondani, hogy felketsem a figyelmét, mit kellene?
Valami nagyon kedves gesztust szeretnék tenni amivel felkelthetném a figyelmét és az érdeklődést az irányomba és egyértelművé tenné, hogy többet vágynék tervezni vele, párkapcsolatot. Mi lehetne egy jó kiindulási pont?
Én vagyok a férfi, ő a nő.
Küld képet a farkadrol.
Na jó ne, mert az debil!!!
Miért akarsz amúgy olyannal járni, akit nem is ismersz, ha pedig ismered miért tőlünk kérdezed, mi legyen a gesztus?
Szerintem csak egyszerűen valld be neki annyit, hogy szívesen megismerkednél vele
És hogy részedről komoly lenne a dolog.
Nőként írom ezt, én ennyinek örülnék ha egy nekem tetsző férfi ezt mondaná.
Csak én néztem ki őt, ilyen érdeklődéssel az inyába. Öneki fogalma sincs rólam és erről a dologról.
Valahogy el szeretnék idulni felé, el szeretném kezdeni a közeledést, beszélni vele, hogy van e eggyáltalán valamennyi esélyem nála ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!