Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem gondolják a nők, hogy ők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem gondolják a nők, hogy ők rontanak el valamit?

Figyelt kérdés

Párhuzamosan beszélgetnek 10+ pasival, ennyi idejük nyilván nincs, ezért csak visszaböfögnek gyors felületes válaszokat. Ha a férfiak véletlen nem unnák ezt meg, akkor a nők jelentik ki pár nap után, hogy nem volt elég érdekes, izgalmas a beszélgetés, nem alakult ki semmi.

Mégis hogy lenne az, amikor nulla energiát fektetett bele kezdet perctől fogva, egyedül a pasi próbálta meg életben tartani a beszélgetést???

Hozzáteszem, ezek a lányok, és rengeteg ilyen van, 1-3-6 hónap múlva is fent vannak társkeresőkön, úgy, hogy akár ez idő alatt a végtelen érdeklődőn kívül nem tudnak felmutatni ők sem semmit. És ez igaz a szuper instamodell csajtól kezdve a full átlagos Julcsáig, akinek 3 értelmes képet feltölteni hatalmas erőfeszítés volt.

Ugyan ez igaz a randikra. Nem alakult ki semmi, persze, mert egyik randiról ment a másikra. Hallottam már olyat is, hogy egy héten 4 randit zavart le a csaj... Figyelni sem lehet a másikra!

Nem azt várja ilyenkor, hogy huhh de jó volt Pistával, mikor találkozunk legközelebb, hanem Joska milyen lesz holnap, vagy Lacika utána? Jajj Jézusom nem volt rossz Pista, de mikor találkozzak vele megint. Nem hagynám ki a másik kettőt, mert milyen menő helyen volt Mallorcán, a másik meg olyan jóképű....

2021. márc. 6. 07:26
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
73%
Mi a probléma? Mi közöd hozzá ki hogyan intézi ezeket a dolgokat? Arra figyelj, hogy te hogyan intézed a saját ügyeid.
2021. márc. 6. 07:39
 2/36 anonim ***** válasza:
79%
Persze, hogy egyszerre 10 pasival beszélget, és rövidet ír. Csak 60 centet fizetnek egy válaszra.
2021. márc. 6. 07:52
 3/36 anonim ***** válasza:
64%
1. Akkor is ezt mondod, amikor egy pasi végigkeféli a fél várost, átver egy csomó nőt? Mi közöd hozzá ki hogyan intézi a dolgokat?
2021. márc. 6. 08:03
 4/36 anonim ***** válasza:
78%
A férfiak bezzeg nem ilyenek. Sosem írnak rá egynél több lányra, arra az egyre is hónapokig várnak nagy szeretettel, vágyakozással. Ja nem. :)
2021. márc. 6. 08:05
 5/36 anonim ***** válasza:
87%
Nem. Miért, éveket kéne várnia? Amúgy a férfiak sem különbek, de jaj, megint a csúnyagonoszrossznők. (Tesóm fiú, tőle tudom, hogy ő is egyszerre többel randizott.) Most boldog vagy, hogy ide sírhattad ki a bánatod? :D
2021. márc. 6. 08:05
 6/36 anonim válasza:
29%

5-ös Allergiás vagy az általánosításra, de már egyből teljes képet kapsz abból, hogy a tesód is ezt csinálja? Akkor most ki is általánosít?

Én (F) pl. a kivételt erősítem. Nem azért, mert ennyi jut, hanem mert ilyen vagyok. A legutolsó illetővel, egész jól ment minden, alakította a hősszerelmest, aztán hirtelen kiderült, hogy ja én csak a sokadik vagyok a sorban. Egyből elment tőle a kedvem, mert én nem egy tömegáru cikk vagyok. Akárhogy is, szerintem nagyon gusztustalan és gerinctelen húzás. Ritka manapság egy normális embert kifogni..

2021. márc. 6. 08:13
 7/36 anonim ***** válasza:
78%

ne aggodj, a ferfiak is ezt csinaljak. persze nem te, mert neked jo, ha evi ket match osszejon es azokkal se tudsz ertelmesen kommunikalni, igy valogatni se mibol van, de megnyugtatlak, hogy ez a ‘tobb vasat tartok a tuzben’ nem kifejezetten noi dolog. sot.

az meg kulon vicces, hogy milyen degradaloan beszelsz az ‘atlag julcsakrol’ de azert jobbra huzod oket es meg vagy sertve, ha meg oket sem erdekled elegge.

elmondom hogy megy ez: igen, ramirnak sokan, igen, valakinek nem is valaszolok vagy par mondat utan hagyom, mert egyszeruen unalmas, buta, nem erdekel. ez van, te is ezt csinalnad, ha egyaltalan lenne lehetoseged valogatni. DE ha valaki megfog, vicces, intelligens, erdekes es porog vele a beszelgetes, akkor nekem nem lesz igenyem mellette meg masik 3 randizgatni. az nem

a nok hibaja, hogy te szemely szerint nem utod meg a szintet.

(a mallorcas beszolasos meg kulon szanalmas, gondolom, frusztral, hogy te max a horvat tengerpartra jutottal el egyszer egy buszos korutazason. de baromira nem azert fogok valakivel randizni, mert ‘mallocan nyralart’, milyen beteg agyad van mar, hogy ebben a hitben elsz..)

2021. márc. 6. 08:14
 8/36 anonim ***** válasza:
74%
6-os, most kezdjem el sorolni az összes férfit, akit ismerek és ilyen? :D Akkor arra 1 oldal sem lesz elég. DE nyilván női oldalon is van ilyen, csak nem tudom, ezért miért kell bármelyik oldalt támadni. Nem nemeken múlik, hanem mentalitáson. Ha ez nyugtat, ha randira kerül sor már sosincs több, mert úgyis elhalasztom a beszélgetéseket, hogy csak egy maradjon. :D
2021. márc. 6. 08:17
 9/36 anonim ***** válasza:
34%
A nők tökéletesek és mindent jól csinálnak, mindig mindenért a szemét disznó férfiak a hibásak. Legalábbis ezen az oldalon.
2021. márc. 6. 08:19
 10/36 anonim ***** válasza:
75%

Kit érdekel, hogy hány pasival randizik? Kit érdekel, hogy végigkeféli-e a várost? Ha érdekel, akkor meg nem foglalkozol vele és kész. Nem értem ezen mi értelme rugózni. Meg kéne tiltani, hogy egyszerre több emberrel beszéljen? Korlátozni kell az aktusok számát?

Érthetetlen egy ilyen kérdés. Ha nem tetszik, hogy ez van, akkor odébb állsz.

2021. márc. 6. 08:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!