Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem gondolják a nők, hogy ők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem gondolják a nők, hogy ők rontanak el valamit?

Figyelt kérdés

Párhuzamosan beszélgetnek 10+ pasival, ennyi idejük nyilván nincs, ezért csak visszaböfögnek gyors felületes válaszokat. Ha a férfiak véletlen nem unnák ezt meg, akkor a nők jelentik ki pár nap után, hogy nem volt elég érdekes, izgalmas a beszélgetés, nem alakult ki semmi.

Mégis hogy lenne az, amikor nulla energiát fektetett bele kezdet perctől fogva, egyedül a pasi próbálta meg életben tartani a beszélgetést???

Hozzáteszem, ezek a lányok, és rengeteg ilyen van, 1-3-6 hónap múlva is fent vannak társkeresőkön, úgy, hogy akár ez idő alatt a végtelen érdeklődőn kívül nem tudnak felmutatni ők sem semmit. És ez igaz a szuper instamodell csajtól kezdve a full átlagos Julcsáig, akinek 3 értelmes képet feltölteni hatalmas erőfeszítés volt.

Ugyan ez igaz a randikra. Nem alakult ki semmi, persze, mert egyik randiról ment a másikra. Hallottam már olyat is, hogy egy héten 4 randit zavart le a csaj... Figyelni sem lehet a másikra!

Nem azt várja ilyenkor, hogy huhh de jó volt Pistával, mikor találkozunk legközelebb, hanem Joska milyen lesz holnap, vagy Lacika utána? Jajj Jézusom nem volt rossz Pista, de mikor találkozzak vele megint. Nem hagynám ki a másik kettőt, mert milyen menő helyen volt Mallorcán, a másik meg olyan jóképű....

2021. márc. 6. 07:26
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
70%
9-es és gondolom a nőd meg a jobb kezed. :D Egyébként nem, nem a férfiak a hibásak mindenért, hanem az hülyék, aki lehet férfi is meg nő is. ;)
2021. márc. 6. 08:23
 12/36 anonim ***** válasza:
60%

Nem, nem gondolom, mivel pont így lehet ismerkedni online. Egyszerre 3-4 olyannal beszélgetek, aki érdekesnek tűnik. Pont azért, mert az első élő találkozó dönt el mindent, és 10 esetből 9 úgy ér véget, hogy nem egymást keressük, jót beszélgettünk, de ebből nem lesz kapcsolat.

Lehet, hogy te ráérsz 60 évesen is randira járkálni, de tudod, nekem 30 évesen lejár a szavatosságom, kitikkadnak a petesejtjeim, meg minden. 🙃 Úgyhogy az előtt szeretném kiszelektálni azt az egy lehetséges jelöltet, mielőtt rámtör a klimax.

Ha 2-3 heteket pazarolnék mindenkire, akkor nem 2-3 hét, hanem 2-3 (5-10) év, mire találkozok olyannal, akivel kölcsönösen megvan a szikra.

Mondjuk mióta összejöttünk, közelében sem voltam randiappnak, de mindegy. Aki évek óta fent van, az vagy kamu profil, vagy pénzt kap, hogy pörgesse az oldalt, vagy fizetős hölgyike. Vagy szimplán nem törölte magát és x éve be se lép.

2021. márc. 6. 08:42
 13/36 anonim ***** válasza:
65%
amugy miert rontanak el a nok, ha kifejted, hogy nekik osszejon 3-4 randi is akar, neked meg egy se. akkor eredmes lenne elgondolkodni, ki RONTJA EL a dolgokat:D
2021. márc. 6. 08:43
 14/36 anonim ***** válasza:
70%

Egyszerre nem szoktam 3 embernél többel beszélgetni, de amikor emiatt utasítok el valakit, megy a hiszti, hogy ez kamu duma, miért nem mondom meg, hogy nem érdekel. Jóvanakkor.

Volt már, hogy egy héten 2 randim volt, de az igazság az, hogy a második azért volt, mert az első nem sikerült úgy, ahogy kellett volna, nem volt meg a szikra. Tehát azt le is zártam.

A netes társkeresés lényege, hogy egyszerre többel ismerkedsz. A hétköznapi életben nem tennék ilyet, de élőben eleve másképp mennek a dolgok. Az életben akkor randizok valakivel ha megismerkedtünk valahol véletlenül és eleve bejön, tehát az első randi előtt már volt legalább egy, esetleg több élő találkozás és tudom, hogy megfogott benne valami, ezért megyek vele randizni. A netes ismerkedés átka, hogy bármilyen jól elbeszélgetsz valakivel, élőben dőlhet az egész.

2021. márc. 6. 09:01
 15/36 anonim ***** válasza:
71%

A kérdező azt hiszi, hogy azért dobják, mert sok emberrel beszélgetnek, és nem jut elég figyelem, hogy a lenyűgöző személyiségét megcsillogtassa.

Közben csak az van, hogy tényleg unalmas, nincs téma, nem pörög a beszélgetés. Unalmas kérdések, érdektelen témák, amire nem lehet egy igennél többet írni.

2021. márc. 6. 09:02
 16/36 anonim ***** válasza:
37%

Nekem sem feltétlen tetszik, hogy így megy a netes ismerkedés, de hát ez van. Piacgazdaság van, mostmár a társkeresésben is. Én, te, meg akinek itt hasonló a véleménye, nem ütjük meg a szintet.

Én egy átlagos srác vagyok, aki szeretne valakivel szeretetben élni. Testi hibák sem zavarnak. De látod, b.szhatom az erényeimet is, ha nem vagyok elég izgalmas. Viszont akkor ez már nem szerelem, szeretet, ha egy előre megszabott feltételrendszer alapján tetszhetek a nőknek. Egyik hozzászólásra reagálva, én pl évek óta álmodozom, hogy kijussak horvátba. Pedig Horvátország aztán a Balaton után a klasszikus "proli" nyaralási célpont. Vagy az ausztriai síelés is ilyesmi.

2021. márc. 6. 09:09
 17/36 anonim ***** válasza:
63%
Tegnap óta nem tudtál senkit lenyűgözni a röplabdával, meg a társasozással?:D
2021. márc. 6. 09:13
 18/36 anonim ***** válasza:
50%

"és 10 esetből 9 úgy ér véget, hogy nem egymást keressük, jót beszélgettünk, de ebből nem lesz kapcsolat."

Ezzel én is pont így vagyok. Imádom, mikor mindegyik azonnal találkozni akar. (Már a 4-5. üzenet ez.) Mondom, hogy bocsi, de én még várnék, majd 1-2 napon belül kiderül, hogy amúgy az ég adta világon semmi közös nincs bennünk: nincsenek közös érdeklődési köreink, nem tudunk beszélgetni, nem azonosak a céljaink etc.

2021. márc. 6. 09:16
 19/36 anonim ***** válasza:
63%

Kedves 17-es, akkor vázolom, hogy a mi probléma veled, hátha segít a későbbiekben:

- Nyilván mindenki olyannal jönne össze, aki tetszik neki. Saját elmondásod szerint átlagos vagy, bár ez jelenthet bármit. Próbálj meg javítani a külsődön. Edzés, új ruhák, borosta, kontaktlencse, ha szemüveges vagy etc a lista szinte végtelen.

- Nem vagy izgalmas. Próbálj meg hobbikat találni, vagy olyan dolgokat kitalálni, amiktől az leszel. Őszintén, senki nem szeretne egy unalmas emberrel összejönni.

- Évek óta álmodozol, hogy kijuss horvátba. Megjegyezném, hogy így kb a legbutábbak mondják. Nem horvátba mész, hanem Horvátországba. Rengetegen szeretnek utazni, (nekem is ez a legnagyobb szenvedélyem) így olyan társat szeretnének, akivel ezt együtt élhetik meg.(nem neki kell fizetni az utat mindkettőnknek, csak saját magának) Én nem jönnék össze olyannal, aki évek óta nem tudott összegyűjteni 70-80 ezer forintot, egy horvátországi nyaralásra, mert egyrészt nem tudnék vele utazni a jövőben, másrészt, aki ennyi pénzt nem tud félretenni, azzal mégis milyen közös jövő várna rám?

"Viszont akkor ez már nem szerelem, szeretet, ha egy előre megszabott feltételrendszer alapján tetszhetek a nőknek"

Te miről beszélsz? Minden igényes embernek van elképzelése arról, hogy milyen társat szeretne. Attól mert te bárkivel összejönnél, aki szóba áll veled, attól még az emberek nagy része (hálistennek) nem ilyen.

Sok sikert!

2021. márc. 6. 09:40
 20/36 anonim ***** válasza:
34%

Hű, veled egy párkapcsolat a lelki betegségek melegágya. A horvát tengerpartra meg azért nem jutok ki, mert fiatal felnőtt vagyok. Egyszerűen nem tudom megengeni magamnak q gyakornoki fizetésből. Amikor meg gyerek, tizenéves voltam, a szüleimnek nem volt pénze.

A többire inkább nem reagálok semmit.

2021. márc. 6. 10:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!