Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek mikor van vége férfiaktól kapott végtelen figyelemnek és visszaigazolásnak?
Ez butaság.
60 éves vagyok, és vannak, akik még mindig megnéznek, keresik a társaságomat. Igaz, a környezetem szerint letagadhatnák 10 évet. De minek? Nincs rá igényem.
első sorban inkább a korosztály változik akik inkább figyelemmel kísérik.
A másik eset, hogyha elhíznak túlsúlyosak lesznek, ugye bizonyos kor után egyre inkább tesznek arra, hogy mozogjanak vagy valami sport...így természetesen csökken a figyelem...
Persze #5-ös :)
Mert a nőknek vonzóak a pocakos, öreg, löttyedt csöcsű löttyedt seggű szottyadt férfiak...
Kinézettől függ, de ez fordítva is igaz a nőknél.
Biztos a Mészáros is jóképű jó testű pasi....
De míg a nők lazábban együtt vannak egy külsőre nem vonzó férfival, addig a férfiaknak ez nehezebben megy.
Hiába lenne azaz 50 éves nő nagyon gazdag és mindent megadna nekem, ha nekem viszont nem állna fel rá, és gyógyszert kéne szednem....
31 vagyok, többen megnéznek, mind valaha.
Édesanyám 61, az utóbbi pár évben lett nagyjából vége neki. 5 éve viszont még simán odamentek hozzá ismerkedni a boltban (kb. 15 évvel fiatalabb pasi), meg egyéb helyeken is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!