Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek mikor van vége férfiaktól kapott végtelen
figyelemnek és visszaigazolásnak?
30 felett nem fog senki megnézni. Hát ez azért elég vicces. Valószínűleg egy 17 éves sértett kisfiúcska vagy. Mi az az öreg ügly öreg?
2023. ápr. 7. 19:50
30 felett bezuhan a nőciksex market value-ja.
2023. ápr. 7. 19:59
" De általánoságban 30 fellet nem fog senki megnézni, bármit is írnak az előttem az öreg ūgly öreg nők."
Akkor szólj a férfitársaidnak, hogy ne bámuljanak, ne dudáljanak, ne szólítsanak meg, ne bókoljanak ész nélkül, ne hívjanak azonnal az asztalukhoz, amikor besétálok egy beülős helyre osztálytalálkozóra évi 1x, szólj a sármos volt főnökömnek, aki kb. bárkit megkaphat, minek udvarolt 2 éven át folyamatosan, szólj a velem egy irodában dolgozó pasasnak, hogy ne jegyezze meg, hogy milyen csinos vagyok, netán randira készülök-e, mert akkor nagyon szerencsés az úriember, ne írogassanak rám ismerkedési céllal fb-on, stb-stb-stb.
2023. ápr. 7. 20:26
Nyugodtan pattoghatsz, nem fogom be. :)
2023. ápr. 7. 20:40
Én vagyok a 10-válaszoló, igen csak 18éves vagyok. 13 ilyeneket csak udvariaságból mondunk a szépség objektív és 30 év környékén már csúnya leszel ez törvényszerű? Ezt férfiként mondom!!!
2023. ápr. 7. 20:41
Az utolsó mondatot kérdőjel nélkül kell kérdezni!
2023. ápr. 7. 20:42
Még szerencse, hogy a nőket nem érdekli a sex market value-jük. És főleg nem bánják, ha pattanásos kisfiúk nem lihegnek utánuk. A nők 30 felett a komoly párkapcsolatra, házasságra, esetleg családalapításra koncentrálnak, nem arra, hogy hányan akarják őket megdugni. Ha meg egy 40 körüli férfinek nem áll fel egy 32-35 éves csinos nőre, akkor vagy impotens, vagy bu..i. Ráadásul a magyar 40-es férfiak igen kis része sármos, és vonzó a fiatalabb nők körében. Úgyhogy ha nem jó nekik a 30 fölötti nő, akkor maradnak egyedül.
2023. ápr. 7. 20:44
Persze, majd egy 18 éves taknyos fog felvilágosítani, hogyan kell értelmezni a szociális interakciókat, amelyekben részem van, meg majd meg is mondja kép nélkül, hogy hogy nézek ki.
Na mind1, kérdezz még pár dolgot kérdőjel nélkül! :'D
2023. ápr. 7. 20:49
18 Hogy írhatsz ekkor butaságot ha "18 éves pattanásos fiúknak" nem kell akkor család alapításra miért kellenének a velük egykorú férfiaknak. De ha nem hiszed el hogy a nők egy bizonyos kor után irgalmatlan csúnyák lesznek akkor feleslegesen dobálóznék erről kutatásokkal.
2023. ápr. 7. 20:50
Amúgy krémes a kezem ezért írtam el. Csókolom
2023. ápr. 7. 20:51
Kapcsolódó kérdések: