Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek mikor van vége férfiaktól kapott végtelen figyelemnek és visszaigazolásnak?
30 vagyok, nyáron még elkérték a személyim amikor vettem egy üveg bort. Szerinem nem törvényszerű, hogy az ember ennyi idősen csúnya lesz :D Sok múlik az egyénen is meg az életmódján is. A barátnőm, aki velem egyidős, de 13 éves kora óta aktívan dohányzik és ránézésre van rajta ~30 extra kiló pl nem olyan kelendő, mint 20 évesen volt, ez igaz. De ő már amúgy is megállapodott, férje és gyereke is van, szóval pont magasról tesz arra, hogy kinek mennyire állna fel rá (vagy éppen nem állna fel).
Egyébként én egyelőre nem vettem észre változást. Még terhesen, látványos pocakkal is volt, aki utánam fordult az utcán és alaposan megnézett magának, és amikor gyerekek nélkül vagyok az utcán, akkor is ugyanúgy megállítanak.
De kiindulva az átlag pasiból, amíg relatíve jól tartja magát egy nő és "dughatónak" néz ki, addig kortól függetlenül megkapja ezt a fajta figyelmet.
Amúgy mi az értelme ennek, amit csináltok? Majd megöljük magunkat 30 felett? Vagy majd elgondolkodunk magunkon, és beengedjük a lábunk közé a legsz.arházibb, gyökér inceleket, akiket 20 évesen elküldtünk a búsba, esetleg örülünk, hogy pár 50+ alkoholista fintorgva megdugna?
Komolyan érdekel a válasz. :)
"De általánoságban 30 fellet nem fog senki megnézni"
Ezen csak hangosan lehet röhögni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!