Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedülállóként hazudtad már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülállóként hazudtad már bármilyen szituációban, hogy párkapcsolatban élsz?

Figyelt kérdés

2023. okt. 19. 16:43
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
2%

20.

De ilyen elven a nők is veszélyesek, közöttük is van pszichopata/szociopata. Sőt még némelyik gyerek is veszélyes, agresszív.

2023. okt. 19. 18:56
 22/42 anonim ***** válasza:
97%
#21 arányokat nézve a pasik messze többen vannak.
2023. okt. 19. 18:59
 23/42 anonim ***** válasza:
78%

19, Nem mondtam ilyet, én azt mondtam BIZONYOS férfiak áldozatokká akarnak nevelni nõket.

Ellenben TE szerinted ez MINDEN férfira igaz.

Ez eléggé öngól, és a TE gondolkozásmódodat írja le.

Van egy csomó férfi, aki viszont pont azon dolgozik, hogy a világ biztonságosabb, barátságosabb legyen a nõi nem számára.

De ehhez mondjuk fel kell ismerned, hogy vannak szituációk, amik egy férfinak kevésbé veszélyesek, és mik azok a dolgok, amikben privilégiumokat élvezel.

2023. okt. 19. 19:03
 24/42 anonim ***** válasza:
4%

23.

Egyedül a gazdagoknak vannak "privilégiumai", egy szegényebb férfit ugyanúgy elver a roma az utcán, mint egy nőt.

2023. okt. 19. 19:20
 25/42 anonim ***** válasza:
22%

22.

Akkor rettegj. Vigyázz, mindenhol ellenség! Veszély!!!

2023. okt. 19. 19:20
 26/42 anonim ***** válasza:
95%
#25 elég ha óvatos vagyok. De ezen is megsértődtök.
2023. okt. 19. 19:29
 27/42 anonim ***** válasza:
13%

26.

Már aki. A civil életben leszarom ki mit csinál, egyedül annyi, hogyha hívatlanul átlépi a kapumat, akkor figyelmeztető lövést adok le, másodjára pedig a térdébe kapja.

Itt meg csak simán vicces mindig a legkötözködősebb választ adni.

2023. okt. 19. 19:31
 28/42 anonim ***** válasza:
95%
Igen, volt hogy azt hazudtam hogy összejöttem valakivel akit ő is ismer (hogy békénhagyjon), az a poén hogy utána tényleg összejöttünk.
2023. okt. 19. 19:40
 29/42 anonim ***** válasza:
96%

"Egyedül a gazdagoknak vannak "privilégiumai", egy szegényebb férfit ugyanúgy elver a roma az utcán, mint egy nőt"

Látod, ez is egy hatalmas privilégium, hogy nem is sejted mik ezek a necces helyzetek, amikkel kifejezetten a nõknek kell pluszban számolnia.

Természetesen még azon a veszélyen túl, amit te mint pasi is megélsz.

2023. okt. 19. 19:43
 30/42 anonim ***** válasza:
2%

29.

Na pl. mi? Az anyám is nő, mégsem éri semmi veszély. Tudod miért? Mert ha zaklatnák, úgy leverné az illetőt, hogy az örülne, hogy képes még mozogni. Jolán néném lazán elverné a sétabotjával a zaklatót, hogy annak csontja nem marad épen, lánytestvérem is simán elver nagyobb férfiakat is. Oké, nagyon nagyot nem, de általában elég a tudat, hogy erős.

Csak a gyengék vannak veszélyben. Kivéve, ha romák vannak a közelben, akkor mindenki veszélyben van, mert ők nem nagyon szoktak mérlegelni.

2023. okt. 19. 20:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!