Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülállóként hazudtad már bármilyen szituációban, hogy párkapcsolatban élsz?
20.
De ilyen elven a nők is veszélyesek, közöttük is van pszichopata/szociopata. Sőt még némelyik gyerek is veszélyes, agresszív.
19, Nem mondtam ilyet, én azt mondtam BIZONYOS férfiak áldozatokká akarnak nevelni nõket.
Ellenben TE szerinted ez MINDEN férfira igaz.
Ez eléggé öngól, és a TE gondolkozásmódodat írja le.
Van egy csomó férfi, aki viszont pont azon dolgozik, hogy a világ biztonságosabb, barátságosabb legyen a nõi nem számára.
De ehhez mondjuk fel kell ismerned, hogy vannak szituációk, amik egy férfinak kevésbé veszélyesek, és mik azok a dolgok, amikben privilégiumokat élvezel.
23.
Egyedül a gazdagoknak vannak "privilégiumai", egy szegényebb férfit ugyanúgy elver a roma az utcán, mint egy nőt.
22.
Akkor rettegj. Vigyázz, mindenhol ellenség! Veszély!!!
26.
Már aki. A civil életben leszarom ki mit csinál, egyedül annyi, hogyha hívatlanul átlépi a kapumat, akkor figyelmeztető lövést adok le, másodjára pedig a térdébe kapja.
Itt meg csak simán vicces mindig a legkötözködősebb választ adni.
"Egyedül a gazdagoknak vannak "privilégiumai", egy szegényebb férfit ugyanúgy elver a roma az utcán, mint egy nőt"
Látod, ez is egy hatalmas privilégium, hogy nem is sejted mik ezek a necces helyzetek, amikkel kifejezetten a nõknek kell pluszban számolnia.
Természetesen még azon a veszélyen túl, amit te mint pasi is megélsz.
29.
Na pl. mi? Az anyám is nő, mégsem éri semmi veszély. Tudod miért? Mert ha zaklatnák, úgy leverné az illetőt, hogy az örülne, hogy képes még mozogni. Jolán néném lazán elverné a sétabotjával a zaklatót, hogy annak csontja nem marad épen, lánytestvérem is simán elver nagyobb férfiakat is. Oké, nagyon nagyot nem, de általában elég a tudat, hogy erős.
Csak a gyengék vannak veszélyben. Kivéve, ha romák vannak a közelben, akkor mindenki veszélyben van, mert ők nem nagyon szoktak mérlegelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!