Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülállóként hazudtad már bármilyen szituációban, hogy párkapcsolatban élsz?
9.
Nem volna egyszerűbb őszintének lenni? És mondjuk megmondani, hogy "Szerintem olyan ronda vagy, mintha most kérődzött volna vissza a tehén" vagy valami ilyesmi, ezek után biztosan nem fog akaszkodni egy férfi sem.
FÉRFIKÉNT.
Többen írtátok a "Van barátom!" kamut. Én ezt mindig várom, és azonnal nyomom a választ: "Hívd fel, elkérlek tőle, ha már ennyire a tulajdona vagy!" Még senki nem telefonált. De miért nem???
14.
"“nem szeretnék ismerkedni”"
Erre szoktam mondani: "Én sem, csak nagyon tetszel és kívánlak.".
"Én akkor sem hazudtam ezt. Ugyanis ezt jelentené, hogy indokolnod kell. És nem kell. Csak egy sima nem elég. Ha mégsem, akkor lehet elküldeni az apja fszára."
Mert ilyen miatt halnak meg nõk. A férfiak egója baromi törékeny.
Ha valaki szociopatának tûnik, önvédelembõl ép eszû ember hazudik, nem akar mártírhalált halni ca hogy elmondhassa, hogy õ bizony nem.
Aki ezt nem tudja felfogni, vagy inkább nem akarja felfogni, az általában azért teszi ezt, mert ki akarja használni a fals biztonságérzetbe ringatott nõk naivitását.
Ergo nem külömb azoktól a férfiaktól akik ezeket a bûncselekményeket elkövetik.
18.
Picit erős túlzás, hogy szinte egyenlőségjelet teszel a férfiak és a szociopaták közé, pedig nem ugyanaz a két tábor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!