Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedülállóként hazudtad már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülállóként hazudtad már bármilyen szituációban, hogy párkapcsolatban élsz?

Figyelt kérdés

2023. okt. 19. 16:43
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
96%
Ha erôszakos nyomulós egyedek vannak a közelemben akkor mindig.
2023. okt. 19. 17:14
 12/42 anonim ***** válasza:
1%

9.

Nem volna egyszerűbb őszintének lenni? És mondjuk megmondani, hogy "Szerintem olyan ronda vagy, mintha most kérődzött volna vissza a tehén" vagy valami ilyesmi, ezek után biztosan nem fog akaszkodni egy férfi sem.

2023. okt. 19. 17:15
 13/42 anonim ***** válasza:
1%

FÉRFIKÉNT.

Többen írtátok a "Van barátom!" kamut. Én ezt mindig várom, és azonnal nyomom a választ: "Hívd fel, elkérlek tőle, ha már ennyire a tulajdona vagy!" Még senki nem telefonált. De miért nem???

2023. okt. 19. 17:26
 14/42 anonim ***** válasza:
92%
#13 nálam azután következik, hogy a “nem szeretnék ismerkedni” válaszomat ignorálják, és tovább nyomulnak, és nagyon kellemetlenül érzem magam, vagy egyenesen már feszélyez is a helyzet. Akkor már szabad kamuzni, ha az igazság nem érdekli őket?
2023. okt. 19. 17:37
 15/42 anonim ***** válasza:
1%

14.

"“nem szeretnék ismerkedni”"

Erre szoktam mondani: "Én sem, csak nagyon tetszel és kívánlak.".

2023. okt. 19. 17:41
 16/42 anonim ***** válasza:
98%
#15 akkor egy tahó paraszt vagy, aki tényleg megérdemli hogy ha tudjanak neki.
2023. okt. 19. 17:43
 17/42 anonim ***** válasza:
98%
#17 attól még az ismerkedésre nem vagyok nyitott. Fogyatékkal élsz, hogy ezt nem érted? Vagy miért akarod ráerőszakolni magadat olyanra, aki egyértelműen nem kiváncsi rád?
2023. okt. 19. 17:53
 18/42 anonim ***** válasza:
88%

"Én akkor sem hazudtam ezt. Ugyanis ezt jelentené, hogy indokolnod kell. És nem kell. Csak egy sima nem elég. Ha mégsem, akkor lehet elküldeni az apja fszára."

Mert ilyen miatt halnak meg nõk. A férfiak egója baromi törékeny.

Ha valaki szociopatának tûnik, önvédelembõl ép eszû ember hazudik, nem akar mártírhalált halni ca hogy elmondhassa, hogy õ bizony nem.

Aki ezt nem tudja felfogni, vagy inkább nem akarja felfogni, az általában azért teszi ezt, mert ki akarja használni a fals biztonságérzetbe ringatott nõk naivitását.

Ergo nem külömb azoktól a férfiaktól akik ezeket a bûncselekményeket elkövetik.

2023. okt. 19. 18:38
 19/42 anonim ***** válasza:
6%

18.

Picit erős túlzás, hogy szinte egyenlőségjelet teszel a férfiak és a szociopaták közé, pedig nem ugyanaz a két tábor.

2023. okt. 19. 18:41
 20/42 anonim ***** válasza:
87%
#19 igaz, altábor, de sajnos nincs a homlokotokra írva, hogy ki biztonságos, és ki nem. Néhány esettől eltekintve, amikor lehet látni, de a legtöbbször nem.
2023. okt. 19. 18:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!