Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nap ír, keresi a társaságom, de barátja van. Mi lehet az oka? Bejövök neki?
Van egy lány, még írtam neki pár hónapja, de nem is válaszolt. Akkor beletörődtem, nem foglalkoztam vele. Pár hónappal később írtam neki szülinapja alkalmából, majd 3 napra rá nekem volt és ő is írt nekem. Utána egy hónap múlva küldött egy videót és onnantól kezdve elkezdtünk beszélgetni, élőben is találkoztunk sokszor, nagyon elvagyunk, szinte már szerelmes vagyok belé, annyira aranyos. De van egy barátja és nagyon kevésszer beszél róla, élőben fel se hozza.
Egyik nap kísértem haza és megkérdeztem tőle, higy holnao is ráér? Azt mondja nem. Megkérdeztem mi dolga van, aztán tökre zavarba jött és annyit mondott, hogy a barátommal találkozok. Egy percig meg se szólaltunky az elég kínos volt.
Most a napokban mesélte, hogy eleég rossz a kapcsolatuk és nem tudja mi tévő legyen. Szerintetek miattam akar szakítani? Akar egyáltalán tőlem valamit? Ő tudja, hogy többet akarok, mint barátság, mert amikor kiderült, higy barátja van leakartam koptatni, higy nekem nem kell barátként, csak mint barátnő és onnantól nem írtam neki. De másnap folyamatosan keresett mindenhol üzeneteket küldött. Ez már elég indok, hogy bejövök neki nem? Csak megerősítésre várok tőletek, vagy mondjátok el, hogy a lányok ilyenkor mit gondolhatnak, mert nekem a fejem már ezzel a lánnyal van teli és nem tudok nem rá gondolni.
Én 23/F, ő 19/L
A válaszokat előre is köszönöm.
Hogyne, biztosan. Tudja hogy mit akarsz hallani hogy ne kopj le, mert most szüksége van a kukájára.
Amikor azt hiszed eljön az idő, azt fogja mondani hogy ez neki korai, most lépett ki egy kapcsolatból, adj neki időt. Le kell még zárnia a másikat. Aztán megint kell neki idő, mert más dolgok jöttek az életébe és bizonytalan.
A másik verzió, hogy ostobán belemegy egy új kapcsolatba rögtön, hogy kihasználjon és eldobjon, de erre kisebb esélyt látok.
Áltasd magad nyugodtan, nekünk mindegy, de utána ne siránkozz.
" csak kell ido neki, amig rendezi a dolgokat ezzel a palival."
Ha két héten belül nem jut végleges döntésre ami azt jelenti hogy szakít a fickóval (elköltözik stb.) akkor engedd el mert hülyét fog csinálni belőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!