Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nap ír, keresi a társaságom, de barátja van. Mi lehet az oka? Bejövök neki?

Figyelt kérdés

Van egy lány, még írtam neki pár hónapja, de nem is válaszolt. Akkor beletörődtem, nem foglalkoztam vele. Pár hónappal később írtam neki szülinapja alkalmából, majd 3 napra rá nekem volt és ő is írt nekem. Utána egy hónap múlva küldött egy videót és onnantól kezdve elkezdtünk beszélgetni, élőben is találkoztunk sokszor, nagyon elvagyunk, szinte már szerelmes vagyok belé, annyira aranyos. De van egy barátja és nagyon kevésszer beszél róla, élőben fel se hozza.

Egyik nap kísértem haza és megkérdeztem tőle, higy holnao is ráér? Azt mondja nem. Megkérdeztem mi dolga van, aztán tökre zavarba jött és annyit mondott, hogy a barátommal találkozok. Egy percig meg se szólaltunky az elég kínos volt.

Most a napokban mesélte, hogy eleég rossz a kapcsolatuk és nem tudja mi tévő legyen. Szerintetek miattam akar szakítani? Akar egyáltalán tőlem valamit? Ő tudja, hogy többet akarok, mint barátság, mert amikor kiderült, higy barátja van leakartam koptatni, higy nekem nem kell barátként, csak mint barátnő és onnantól nem írtam neki. De másnap folyamatosan keresett mindenhol üzeneteket küldött. Ez már elég indok, hogy bejövök neki nem? Csak megerősítésre várok tőletek, vagy mondjátok el, hogy a lányok ilyenkor mit gondolhatnak, mert nekem a fejem már ezzel a lánnyal van teli és nem tudok nem rá gondolni.

Én 23/F, ő 19/L

A válaszokat előre is köszönöm.

2023. okt. 15. 20:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Lelkiszemetes pótlék vagy. Olyan szekér utan fut ami nem veszi fel.

Hanyagolják csórit.

2023. okt. 15. 21:04
 2/14 anonim ***** válasza:
86%

Sz-r a kapcsolata és érthetően rossz a kedve emiatt. Ha megkérdezte mi tévő legyen, akkor meg is akarja javítani valahogy.

Azért kapaszkodik beléd, mert most egy letört helyzetében valamiféle támasz vagy, de ennek semmi köze ahhoz, hogy bejössz neki. Teljesen általános dolog, kell neki valaki aki meghallgatja és kiadhatja magából a benne lévő érzéseket.

Már ezer éve a klasszikus friendzone-ban vagy, hogy ezt te még nem vetted észre, az a te vakságod az érzelmek miatt. Amikor pedig a kapcsolatáról panaszkodik, akkor egyfajta szemetes szerepet töltesz be.

Nem akar tőled semmit párkapcsolatilag, barátnak tekint.

2023. okt. 15. 21:08
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben leülnék vele személyesen tisztázni a helyzetet.

Elmondanám, hogy az eddig történtek alapján szeretném komolyabbra fordítani a kapcsolatot. Ha úgy érzi hogy ki szeretne lépni a jelenlegi kapcsolatból akkor várok x ideig. De a jóbarát szerepet nem akarom folytatni. Akkor inkább hagyjuk az egészet.

Magyarul ne nézz már palimadárnak kicsim. Az én vállamon sírsz a másik pasi meg dug veled.

2023. okt. 15. 21:16
 4/14 anonim ***** válasza:
62%

én voltam abban az esetben amiben a ti csak én voltam a csaj eredeti barátja, nekünk is már rossz volt a kapcsolatunk majd pedig jött egy hozzád hasonló srác és ugyan így el csavarta az exem fejét mint te ennek a csajnak. engem ki dobott és 4 nap múlva már szopta is az új pasit.

ezt csak azért írom le hogy lásd mi van a háttérben, és hogy te is könnyen hasonló sorsra tudsz jutni, mert bocsi de úgy tűnik te vagy a tartalék kis pados aki most az A csapatba kerül.

itt már csak az a kérdés hogy ha bele mész te meddig leszel páján, mert ha az A tervet le cserélte rád a B tervre akkor mi akadályozza meg abban hogy egy C terv nehogy képbe kerüljön.

én nem bíznék meg hasonló nőbe többször engem már meg égetett a tűz szólva te is legyél körül tekintő ha be vállalod nehogy te is úgy végezd mint a jelenlegi pasija.

2023. okt. 15. 21:19
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha már eleve rossz volt a kapcsolatotok akkor miért gond hogy kilépett belőle ?

Azon kívül hogy porig alázta a férfiúi híúságodat azzal hogy ő döntött és te lettél a dobott fél.

2023. okt. 15. 21:33
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az fájt a #4-nek, hogy azonnal túl lépett rajta...

2023. okt. 15. 21:53
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Térj rá a lényegre, mond el te mit gondolsz róla/ mit érzel, mert ez firendzóna lesz ha hagyod
2023. okt. 15. 21:53
 8/14 anonim ***** válasza:
Szerintem új befektetőt keres.
2023. okt. 15. 23:27
 9/14 anonim ***** válasza:
84%
Itt szerintem sem arról van szó, hogy a lyukrendszere viszketne, hanem inkább lelki szemeteskukának használ.
2023. okt. 16. 00:55
 10/14 A kérdező kommentje:
Hajnal 2-ig chateltunk..bevallotta, hogy bejovok neki, csak kell ido neki, amig rendezi a dolgokat ezzel a palival.
2023. okt. 16. 06:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!