Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt mondja van barátja. Még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondja van barátja. Még is mindig velem beszélget elég sokat. Lehet nincs is neki? Ha annyira jóba vannak miért az én társaságomat keresi?

Figyelt kérdés
2013. jún. 29. 11:52
 1/8 A kérdező kommentje:
Akkor miért mindig az én társaságomat keresi?Igaz mondta jó pasi vagyok.
2013. jún. 29. 11:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Mert talán érdekled, mint pasi.
2013. jún. 29. 11:54
 3/8 A kérdező kommentje:
Érdeklem mint pasi..az mit jelent?Talán lehet valami?
2013. jún. 29. 11:55
 4/8 anonim ***** válasza:

Itt majd biztos jó sokan meg tudják neked mondani, hogy a csaj mit érez/gondol, stb, mert itt mindenki gondolatolvasó.

Szerintem őrülten szerelmes beléd, és a pasiját biztos csak kitalálta, hogy féltékeny legyél. Ilyesmit szerettél volna hallani? Remélem, eltaláltam.

2013. jún. 29. 11:57
 5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon ostoba vagy ne haragudj.Természetesen nem jós szolgáltatást kértem,az érdekel hogy többnyire mi játszodik le egy nőbe ilyenkor...mert általában ilyenkor meg van az oka hogy miért keresi az én társaságom.Vagy úgy általában egy pasi társaságát egy nő,ha van pasija.
2013. jún. 29. 12:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát nem igaz, ennyire nem lehetsz töketlen. Kérdezz rá...

"te figyu... csak egy kérdés... hogy hogy mi ennyit beszélünk, és keresed a társaságom, ha neked van barátod?" Vagy valahogy így...

2013. jún. 29. 12:01
 7/8 A kérdező kommentje:
Rákérdezek úgy is tagadni fogja,hogy bejövök nki,nem is kicsit,nem mellesleg azt sem fogja beismerni hogy ku.rva sz.ar a kapcsolata pl.Nekem ha jó a kapcsolatom eszembe nem jut más nő társaságát keresni,legalábbis nem olyan sokszor mint ő az enyémet.
2013. jún. 29. 12:04
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ennyire tudod, hogy bejössz neki, akkor végképp nem értem a kérdést. Gondolom meg se fordult a pici bucidban, hogy jó barátként tekint rád, szereti a társaságodat, mert jó veled beszélgetni és ennyi. De persze ezt nem tudhatjuk, mint írtam nem vagyunk gondolatolvasók, én meg még ráadásul ostoba is vagyok. :)
2013. jún. 29. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!