Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Titeket zavarna ha az exetekne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna ha az exeteknek új barátja van, és a ti társaságotokat keresi?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

8 hónapja szakítottunk a barátnőmmel. Elhagyott a mostani barátja miatt.

Egy hónapja viszont újra elkezdett írogatni nekem és a múlt héten találkoztunk is, de csak beszélgettünk fél órát, mert siettem haza.

Most újra találkozni szeretne, holott amikor együtt voltunk is mindig nekem kellett erőltetni hogy találkozzunk.

Ezzel a helyzettel még nem is lenne baj, de van neki barátja és az én társaságom keresi.

Már nem tudnék rá ugyan úgy tekinteni, mint régen

Ti mit csinálnátok ilyen helyzetben?

Miért kezdte el hirtelen a társaságom keresni?

Én 18F ő 17L

2018. szept. 3. 02:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha ő szakított velem, nem érdekelne :)

8 hónap alatt sok víz lefolyt a Dunán...

Ha még 2-3 napra rá, rámírt voltna, talán, de még úgy sem hiszem hogy nagyon meghatna a dolog :/

De akkor is ha én szakítottam volna. Biztos meglett volna az én okom is rá.

És nézd, ha erőltetni kellett hogy találkozzatok, nemhiszem hogy azt érzi amit kell...

Lehet nálad keresné azt a szeretetet, vagy gyengédséget, vagy azt a dolgot, amit a mostani barátja nem ad meg.

Én hagynám a francba :)

De ahogy érzed :)

2018. szept. 3. 05:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet megint szeretne tőled valamit. Rá jött, hogy veled jobb volt. De már önbecsülésből se jönnek vele újra össze. Meg ha már egyszer volt szakítás akkor az okkal is történt. Szerintem ne erőltesd.
2018. szept. 3. 08:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Valami biztos nem stimmel az új sráccal, és benned keresi azt amit tőle nem kap meg. Én már igencsak "nagylány" vagyok, tehát túl a 3. X-en, de nem egyszer előfordult az életemben, hogy megkeresett az ex. Ilyenkor mindig azt éreztem, hogy valamiért nem boldog a jelenlegi helyzetében, és megbánta a szakítást. Bár az én koromban már nem mennék vissza senkihez, viszont ti még eléggé fiatalok vagytok, és még úgymond próbálgatjátok a szárnyaitokat, tehát nem vetném, el, hogy újra felfrissítsem, már ha még mindig vonzó számodra. Attól, hogy valaki betölti a 18-at, nem válik egy karikacsapásra felnőtté, és igen keveset élt abban a kapcsolatban hogy eltudja dönteni, mennyit jelentett neki. Ha újra visszatérne hozzád, tudd be tapasztalatszerzésnek :-) Kérdezd meg tőle, hogy most mit gondol, és miért keresett meg, mert nem szeretnéd, ha két hét múlva újra meggondolná magát.
2018. szept. 3. 08:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Szard le a csajt :D
2018. szept. 3. 09:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Amelyik ,ló' egyszer ledobott, arra nem ülünk fel többet.
2018. szept. 3. 10:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Én nem találkoznék vele, naponta 2 szót visszaírnék neki Facen, de ennél több energiát nem fordítanék rá. :D
2018. szept. 3. 17:28
 7/7 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy nekem ő volt az első szerelmem és még mindig érzek iránta valamit, bár tudom hogy nem lehetne semmi a régi köztünk. Tudom gyenge vagyok, de valami ötlet, hogy a sarkamra álljak?

Köszi mindenkinek az eddigi váladzokat, ment a zöld kéz mindenkinek!

2018. szept. 3. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!