Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna ha az exeteknek új barátja van, és a ti társaságotokat keresi?
Sziasztok.
8 hónapja szakítottunk a barátnőmmel. Elhagyott a mostani barátja miatt.
Egy hónapja viszont újra elkezdett írogatni nekem és a múlt héten találkoztunk is, de csak beszélgettünk fél órát, mert siettem haza.
Most újra találkozni szeretne, holott amikor együtt voltunk is mindig nekem kellett erőltetni hogy találkozzunk.
Ezzel a helyzettel még nem is lenne baj, de van neki barátja és az én társaságom keresi.
Már nem tudnék rá ugyan úgy tekinteni, mint régen
Ti mit csinálnátok ilyen helyzetben?
Miért kezdte el hirtelen a társaságom keresni?
Én 18F ő 17L
Hát ha ő szakított velem, nem érdekelne :)
8 hónap alatt sok víz lefolyt a Dunán...
Ha még 2-3 napra rá, rámírt voltna, talán, de még úgy sem hiszem hogy nagyon meghatna a dolog :/
De akkor is ha én szakítottam volna. Biztos meglett volna az én okom is rá.
És nézd, ha erőltetni kellett hogy találkozzatok, nemhiszem hogy azt érzi amit kell...
Lehet nálad keresné azt a szeretetet, vagy gyengédséget, vagy azt a dolgot, amit a mostani barátja nem ad meg.
Én hagynám a francba :)
De ahogy érzed :)
Az a baj, hogy nekem ő volt az első szerelmem és még mindig érzek iránta valamit, bár tudom hogy nem lehetne semmi a régi köztünk. Tudom gyenge vagyok, de valami ötlet, hogy a sarkamra álljak?
Köszi mindenkinek az eddigi váladzokat, ment a zöld kéz mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!