Ti hol ismertétek meg a baráti társaságotokat? Mi köt titeket össze, mennyi ideje ismeritek egymást?
A bunyó!...magyarul egy box klubba járunk.
Meg persze néha elmegyünk ide-oda a régi osztálytársakkal is.
15/f
Bárcsak lenne ilyenem.. :(
Kérdező, és te?
#1-nek: Köszönöm a válaszod!
#2-nek: Én is ugyanúgy vagyok ahogy te. Nagyon szeretnék egy ilyen társaságot, valahogy eddig nem sikerült. Jártam sportolni, de nem sikerült beilleszkednem, nem olyan voltam mint ők. Az osztálytársam meg szintén elvannak nélkülem. Az a kevés barátom is messze lakik tőlem :/
Olyan helyre kell menni, ahol hasonló emberek vannak, mint te. Mondjuk, ha elmész egy konditerembe, de nem tudod megkülönböztetni a tömegnövelőt a szteroidtól, akkor nem biztos, hogy be fogsz illeszkedni.
Én rendszergazdának tanultam és ott olyan srácok voltak (egyrészt) akiket érdekeltek az ilyen gépes dolgok. Sajnos sok volt akit nem érdekelt ez a téma, csak azért jelentkezett ide, hogy több legyen az informatika órája és tudjon facebookozni.
Na, de mivel megtaláltuk a közös hangot azzal a két emberrel, akik nyitottabbak voltak, mint én, ezért sikerült nekem is szocializálódnom, egyébként egy nyomi voltam.
Te is keress olyan kört magadnak ami azzal foglalkozik amit szeretsz.
Asszem az 5-ös válaszoló voltam. 23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!