Nem találok ilyen különleges barátot, akivel ilyeneket csinálhatnék. Ti hogy ismertétek meg egymást, nektek van ilyen barátotok?
Egyetemista vagyok, 19 éves lány, itt nem találom a helyem, jövőre szakot váltok. És félek nem találom majd meg a helyem. Szóval, akivel tényleg a legfelszabadultabb lehetek, akivel elmehetek rossz kocsmákba meginni egy sört délután, akivel ki tudnék ülni borozni valami eldugott helyre, este elmenni színházba valami kortárs darabra, elmenni valahová egy törekvő banda koncertjére. Átjönne hozzám főzni, művészfilmeket nézni. Kiülni hippinek öltözve piknikezni. Pókerezni. Jó könyveket és filmeket ajánlani egymásnak, amik nem túl populárisak. Bennfentes vicceket akarok. Elmondanánk egymásnak mindent, őszintén, kritizálva. Ha az egyikünk a sárga földig issza magát, a másik viszi haza, ha valaki szerelmi bánat miatta padlón van, a másik szedi össze és csinál vele dolgokat, amik elvonják a figyelmét. Én ilyen lennék, de nem találok társra.
Hol laksz? :)
Én két évvel vagyok fiatalabb nálad, és pont ilyesmikre vevő.
Persze, ilyesféle barátom nekem is van, vele osztálytársak vagyunk - de mégsem a legjobb.
Nekem sincs ilyen barátom. Nagyon jó kis leírást adtál. :)
Idővel biztosra veszem, hogy lesz majd, aki szívesen melléd szegődik jóbarátként! A legjobbakat!
Melyik karon vagy / hova szeretnél átmenni?
Igen, erre az egyedül beülni valahová dologra én is gondoltam, egyszer meg is csináltam, ültem ott, mint egy tök a baráti társaságok között kora este és az egyetlen ember akivel szóba elegyedtem egy spanyol turista volt, megjegyzem ő is részeg volt, azóta feladtam. :D
Politológián vagyok épp és a jogra szeretnék menni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!