Mit csinálhatnék, hogy fontos legyek valamennyire az internetes haveromnak?
Élőben nincsenek haverjaim, és nem is tudok hozzám hasonló érdeklődési körű embereket a környékről, ezért összehaverkodtam interneten valakivel egy azzal foglalkozó oldalról, akinek ugyanez a hobbija. Jól el tudunk beszélgetni vele, a hobbinkról, és van még 1-2 közös téma.
Elég bőbeszédű összességében, de valamit keveslek benne. Szinte soha nem ír rám magától, nem kezdeményez beszélgetést, mindig én irkálok rá. Elég gyakran beszélgetünk, szinte minden nap a nyári szünetben (iskolaidőben ritkábban majd).
Olyan érzésem van, hogy már irritálja, ha ráírok facebookon, csak túl nagy szíve van, hogy a szemembe mondja, mindig azt mondja nem zavarom. Meg kb. minden fontosabb mint én számára, úgy érzem.
Mit tegyek, hogy biztosan jó havernak tartson, és meg is tartsam sokáig mint havert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!