Ti, hogy és hol ismertétek meg a legjobb barátotok (barátaitokat)? ^^
Főiskolán.
A felvételinél egymással beszélgettünk, évnyitón is mindjárt megörültünk egymásnak és szinte rögtön barátok lettünk, a sulinak rég vége, de még mindig barátok vagyunk.
A másikkal szintén ugyanott, vele nem jól alakult az elején, de aztán évek alatt együtt tevékenykedtünk és a suli végére összebarátkoztunk, ma is jó barátok vagyunk.
Azt azért elárulom, hogy a barátaim nők, én férfi vagyok.
Szerintem barátokat suliban, munkahelyen, vagy egyébb helyen ahol közös elfoglaltságotok van ott tudsz megismerni.
2 nő közötti barátság a közös "élethelyzeti cél" köt össze, mert így tudják támogatni egymást a céljaikban. tanácsokat adni egymásnak.
2 férfi a kikapcsolódást keresi és álltalában olyan barátot aki több nána valamiben, tehát szükség van rá. tehát vagy érzelmileg bölcsebb vagy fizikailag, vagy ilyesmi.
1 férfi és 1 nő között bonyolultabb a barátság, álltalában
vonzódnak egymáshoz még ha magukelöttis titkolják. ritka a hosszantartó barátság férfi és nő között, mert nem azonosak az életciklusaik és az érdeklődésük és a mentalitásuk végképp nem, ennek ellenére vannak ritka esetek.
Tehát: menj közösségbe. Beszélgess és ha jó benyomást teszel valakire hosszutávon, az barátkozni akar majd veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!