Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy nőnek tetszik valaki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nőnek tetszik valaki, de arròl kèsöbb kiderül, hogy az nem pont olyan mint amit ő elkèpzelt akkor ez a nő elèg ok, hogy meggoldolja magàt ès befejezze az ismerkedèst?

Figyelt kérdés

Sok nőn èszre vettem, hogy ezt csinàlja. Bele làt valami olyat a fèrfiba amit a fèrfi sosem mondott neki majd a fèrfit hibàztatja, hogy mièrt nem olyan mint amilyennek elkèpzelte.

Volt egy kollèganőm sok èvvel ezelőtt aki megerősìtette, hogy igen ez ìgy van.

Mikor mondtam neki, hogy ez baromira nem fair azt vàlaszolta, hogy az èlet nem fair ès nevetett..

2023. okt. 13. 15:50
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

6-os "Az ismerkedési fázis pont arra való, hogy a két fél megismerje egymás jellemvonásait, pozitívumait és negatívumait egyaránt. Ha valami nem tetszik az egyik félnek és úgy ítéli meg, hogy számára ebből már nem alakulhat komolyabb kapcsolat, akkor miért baj, hogy ezt őszintén elmondja? Rengeteg kapcsolat van, ahol az emberek minden igényükről lemondanak, csak legyen mellettük valaki. Ez mennyivel jobb? Mindenki maga mérlegeli, hogy mi fér bele és mi nem."

Oszinten elmondja?

Ez nagyon ritka. Ami nagyon gyakori, hogy szemtol szemben mosolyog a no, azt mondja, hogy nagyon jol erezte magat, majd nem jelentkezik. Mikor ra irsz kozli, hogy nem akarja folytatni..

Vagy van az mikor hivod mert azt hiszed minden oke es nem veszi fel a telefont..

Majd utana jonnek a kifogasok, hogy jaj bocsi en most vizsgazom es most nincs idom, el vagyok havazva, nem tudom, hogy mit akarok stb..

Azert az oszinten megmondja az nagyon ritka, plane szemtol szemben. De azt meg meg is ertem, ha szemtol szembe nem mondja meg.

Nekem konkretan egy lany volt akivel ismerkedtem neten es egy ideig ugy ment minden oke, aztan kozolte, hogy bocs megismertem valakit igy nem szeretnek veled ismerkedni.

Az elso nap nagyon szarul esett, viszont masnapra lezartam es tulleptem. Nem ereztem utalatot, mert az igazat mondta.

Viszont amikor egy no huzza a pasi agyat honapokig es megy a te is tetszel, de meg nem tudom, hogy mit akarok. Hany ilyenben volt reszem..

Megy a huzas honapokig aztan persze el fogyott mindig a turelmem es el kuldtem a pi..-ba az ilyen not es meg o haborodott fel..

Mondvan lehet ha 2 evig varok akkor talan engem valasztott volna..

2023. okt. 16. 14:36
 12/13 A kérdező kommentje:

8-as.

Mivel a nok nagy tobbsege tagad, ezert a nok tobbsegetol nehez megerositest kapni, de o legalabb elismerte, hogy igen mi nok ilyenek vagzyunk. Ha nem olyan vagy amit beled latunk akkor teged fogunk hibaztatni amiert nem vagy olyan..

2023. okt. 16. 14:38
 13/13 anonim ***** válasza:

Volt ilyen, ismerkedtünk, kedves volt, aranyos velem.

Aztán ahogy egyre többet randiztunk, kezdte magát elengedni és másokról beszélt úgy, ami nekem nem fér bele (a pincér meg a kasszás az "csicska", semmirekellők, bezzeg ő a diplomájával) . Pár ilyen megnyilvánulása után befejeztem az ismerkedést. Én az ilyet nagyon nem csípem, pedig én is tanultam sokat.

2023. okt. 17. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!