Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy nő gyakran küld kacsint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő gyakran küld kacsintós smileyt, az burkolt beszólás, annak kifejezése, hogy nem tetszik, amit írtam?

Figyelt kérdés

Pl. írtam, hogy cukorral iszom a kávét, erre: "Ne viccelj, a kávé cukor nélkül az igazi ;)"

Vagy: néha előfordulnak túlórák, de rugalmasan tudom kezdelni a munkaidőt

erre: "Én ledolgozom a napi 8 órát, annál többet nem vagyok hajlandó ;)"

Vagy a kérdésre, hogy miért próbálkozok online, írtam, hogy bár vannak barátaim, nincs olyan baráti társaság, ami segítene az ismerkedésben, és munkahelyen sincs túl lehetőség

erre: "egy bizonyos kor után nehezebb ismerkedni offline, mint az egyetemi időkben, de nekem sok barátom van, gyakran szervezünk programokat ;)"

2023. ápr. 9. 22:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezek nem ellened szólnak, csak válaszok a témában - magáról beszél, ahogy te is. Ez teljesen normális.
2023. ápr. 9. 23:24
 2/10 anonim ***** válasza:
73%
Ez szimplan annak a jele, hogy valoszinuleg 40 feletti az illeto, mindegy mit mond.
2023. ápr. 9. 23:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A kacsintós smiley épp hogy a cinkosság, a bíztatás jele.
2023. ápr. 9. 23:25
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A kacsintó emoji játékosságot, incselkedést, cinkosságot jelent.

Viszont amiket felsoroltál, háromból kettőben teljesen indokolatlannak tartom.

2023. ápr. 10. 11:02
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Édes Istenem,mint az 5évesek
2023. ápr. 10. 11:44
 6/10 A kérdező kommentje:
Azt tudom, mit jelent, de ezeben a szövegkörnyezetekben, amikben nekem írja, kicsit más jelentést érzek mögötte.
2023. ápr. 10. 13:33
 7/10 anonim ***** válasza:
Gáz vagy kérdező
2023. ápr. 10. 14:02
 8/10 A kérdező kommentje:
Akkor itt, ha jól értem, arra biztat, hogy ne igyam cukorral a kávét, ne túlórázzak (itt ezen nem tudok változtatni, a munkakör sajátossága, hogy vannak fizetett túlórák, ha nem is sok), és legyen nagy baráti köröm?
2023. ápr. 10. 14:16
 9/10 A kérdező kommentje:
És azért vagyok gáz, mert ezeket máshogy csinálom?
2023. ápr. 10. 14:17
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

A kávénál az a tulajdonsága mutatkozik meg a kacsintóssal, hogy ahogy ő szeret valamit, az úgy jó szerinte.

A munkaidőnél kb az lehet, hogy ő márpedig nem hajlandó többet egy perccel sem bármi történjék, ezt erősítette meg a kacsintással.

A programoknál ki akarta hangsúlyozni, hogy nem egy magányos otthonülős. Talán még azt is érzékeltetni, hogy milyen jófej csaj, nő, milyen vagány belevaló, hisz van társasága, van programja.

Nem tudom, kb. ilyeneket lehet belemagyarázni. Mert tényleg csak belemagyarázni, hisz ahogy írtam, annyira indokolatlanok mindhez a kacsintások...

2023. ápr. 10. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!