Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő gyakran küld kacsintós smileyt, az burkolt beszólás, annak kifejezése, hogy nem tetszik, amit írtam?
Pl. írtam, hogy cukorral iszom a kávét, erre: "Ne viccelj, a kávé cukor nélkül az igazi ;)"
Vagy: néha előfordulnak túlórák, de rugalmasan tudom kezdelni a munkaidőt
erre: "Én ledolgozom a napi 8 órát, annál többet nem vagyok hajlandó ;)"
Vagy a kérdésre, hogy miért próbálkozok online, írtam, hogy bár vannak barátaim, nincs olyan baráti társaság, ami segítene az ismerkedésben, és munkahelyen sincs túl lehetőség
erre: "egy bizonyos kor után nehezebb ismerkedni offline, mint az egyetemi időkben, de nekem sok barátom van, gyakran szervezünk programokat ;)"
A kacsintó emoji játékosságot, incselkedést, cinkosságot jelent.
Viszont amiket felsoroltál, háromból kettőben teljesen indokolatlannak tartom.
A kávénál az a tulajdonsága mutatkozik meg a kacsintóssal, hogy ahogy ő szeret valamit, az úgy jó szerinte.
A munkaidőnél kb az lehet, hogy ő márpedig nem hajlandó többet egy perccel sem bármi történjék, ezt erősítette meg a kacsintással.
A programoknál ki akarta hangsúlyozni, hogy nem egy magányos otthonülős. Talán még azt is érzékeltetni, hogy milyen jófej csaj, nő, milyen vagány belevaló, hisz van társasága, van programja.
Nem tudom, kb. ilyeneket lehet belemagyarázni. Mert tényleg csak belemagyarázni, hisz ahogy írtam, annyira indokolatlanok mindhez a kacsintások...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!