Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha tetszik nektek valaki, hogy próbáljátok meg kipuhatolni, hogy kölcsönös-e az érdeklődés?
Milyen vesztenivalód van?
Pedig leírtad a kérdésedben, hogy elhívod kávézni mondjuk a munkahelyeden.
Beszélgetsz vele, keresed a társaságát, megnézed ő mennyire érdeklődik irántad. Finoman flörtölgetsz, bókolsz, meglátod hogyan reagál rá.
Ha nem jössz be neki, érezni fogod amikor kihúzza magát a helyzetből. Sokatmondó ha nem keres, nem kölcsönös az hogy nyit feléd. Egy ponton túl ne húzd, hívd el randira mindenképp, mert még ha úgy tűnik lehet is valami, simán jelentheti hogy csak kihasznál és jól esik neki hogy tepersz érte.
Alapból sehogy, ha nem mutat érdeklődést felém, akkor én se felé. Minek fektessek energiát olyanba, aminek nem lesz eredménye?
Eleget kezdeményeztem már feleslegesen pont így, beletettem sok évet, időt, pénzt, és nem lett eredménye. Csak megaláztak, elutasítottak. Tehát nem elég,hogy beletettem sok mindent, még belém is rúgtak a nők.
Szóval feleslegesen nem teszek energiát többé ilyenekbe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!