Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Ha tetszik nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha tetszik nektek valaki, hogy próbáljátok meg kipuhatolni, hogy kölcsönös-e az érdeklődés?

Figyelt kérdés
Tudom, randira hívod, vagy megkérdezed, de ami nem ennyire egyértelmű, mert mondjuk van vesztenivalód, ha nem érdekled, te pedig kiterítetted a kártyáidat.

2023. márc. 24. 18:14
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
71%
Sehogy. Tudom, hogy én nem fogom őt érdekelni, mert általában olyan nők "tetszenek" meg akiket élőben látok, van valamiféle kontakt velük. Szóval azt is látom, hogy számukra én mindig teljesen semleges, mondhatni láthatatlan vagyok. Nem kell nagyon puhatolózni, mivel egyértelmű a helyzet az esetek 99%-ban. Amikor szökőévente tetszettem valmelyik nőnek, abból általában lett valami, láttam rajta, hogy érdeklem, kereste a társaságom, nézet, próbált szemezni, próbált úgy helyezkedni hogy a közelembe kerüljön.
2023. márc. 24. 18:18
 2/19 anonim ***** válasza:
87%

Milyen vesztenivalód van?

Pedig leírtad a kérdésedben, hogy elhívod kávézni mondjuk a munkahelyeden.

2023. márc. 24. 18:30
 3/19 anonim ***** válasza:
89%

Beszélgetsz vele, keresed a társaságát, megnézed ő mennyire érdeklődik irántad. Finoman flörtölgetsz, bókolsz, meglátod hogyan reagál rá.

Ha nem jössz be neki, érezni fogod amikor kihúzza magát a helyzetből. Sokatmondó ha nem keres, nem kölcsönös az hogy nyit feléd. Egy ponton túl ne húzd, hívd el randira mindenképp, mert még ha úgy tűnik lehet is valami, simán jelentheti hogy csak kihasznál és jól esik neki hogy tepersz érte.

2023. márc. 24. 18:43
 4/19 anonim ***** válasza:
65%
Mi vesztenivalod van Kerdezo?
2023. márc. 24. 18:58
 5/19 anonim ***** válasza:
88%
beszélgetek vele
2023. márc. 24. 19:19
 6/19 anonim ***** válasza:
66%
Engem is érdekelne, milyen veszítenivalód van?
2023. márc. 24. 19:26
 7/19 anonim ***** válasza:
47%
Biztos kapcsolatban van...
2023. márc. 24. 19:26
 8/19 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok az a férfi 😁
2023. márc. 24. 19:27
 9/19 anonim ***** válasza:
0%

Alapból sehogy, ha nem mutat érdeklődést felém, akkor én se felé. Minek fektessek energiát olyanba, aminek nem lesz eredménye?

Eleget kezdeményeztem már feleslegesen pont így, beletettem sok évet, időt, pénzt, és nem lett eredménye. Csak megaláztak, elutasítottak. Tehát nem elég,hogy beletettem sok mindent, még belém is rúgtak a nők.

Szóval feleslegesen nem teszek energiát többé ilyenekbe.

2023. márc. 24. 19:34
 10/19 A kérdező kommentje:
#9! Hát, ezt ő is mondhatja. Akkor te elvárod, hogy a nők szedjenek fel?
2023. márc. 24. 19:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!