Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha tetszik nektek valaki, hogy próbáljátok meg kipuhatolni, hogy kölcsönös-e az érdeklődés?
Ez helyzettől is függ, de lehet találni valami olyan helyzetet, amivel szóba lehet elegyedni, vagy pl segíteni valamiben, és akkor kérdezgetni egy-egy dologról. Ha kölcsönös, akkor ez kiderül, ha nem, akkor úgysem direkt a helyzet, hagyni kell. Volt jópár ilyen helyzetem, ez semleges szitu, nem direkt randira hívás.
Másrészt abban igazat adok, hogy ha egy nőt érdekel egy férfi, akkor sokszor ez van, hogy ki fog derülni ez, nem kell találgatni. Férfiismerőseim is ezt mondják. Amikor egy nőről találgatni kell, hogy vajon nyitott-e, akkor általában vagy semleges, vagy nem nyitott. Ez sajnos a tapasztalat. Kivétel persze mindig van.
gyakori szemkontaktus, állandóan figyel, néz, keressi a tekintetem, keresi hol vagyok, birizgálja a haját a nyakát a jelenlétemben, furán viselkedik velem..hangoskodni kezd vagy túltolva mesél valamit a lényeg az hogy ő nagyon menő lány és mindenki őt akarja, ügyes, laza vagány és a többi, beszélgetés közben magyarázkodik nekem, hogy nehogy ezt vagy azt gondoljam róla, gyakran keresi társaságom, bármit mesélek "felhasználja" később hirtelen ő is azt szereti csinálni amit, én vagy amit meséltem vele is ugyanaz történt....gyakran szexuális megjegyzéseket tesz jelenlétemben általánosságba véve de a lényeg hogy észerevegyem őt mint nőt....ilyesmik!
Szóval ordít róla hogy nagyon szimpatikus vagyok :-) Ezen felül a nézése..meg úgy látszik teljesen fura lesz a nő :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!