Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nőnek tetszik valaki, de arròl kèsöbb kiderül, hogy az nem pont olyan mint amit ő elkèpzelt akkor ez a nő elèg ok, hogy meggoldolja magàt ès befejezze az ismerkedèst?
Sok nőn èszre vettem, hogy ezt csinàlja. Bele làt valami olyat a fèrfiba amit a fèrfi sosem mondott neki majd a fèrfit hibàztatja, hogy mièrt nem olyan mint amilyennek elkèpzelte.
Volt egy kollèganőm sok èvvel ezelőtt aki megerősìtette, hogy igen ez ìgy van.
Mikor mondtam neki, hogy ez baromira nem fair azt vàlaszolta, hogy az èlet nem fair ès nevetett..
Nyilván ez erősen függ attól, hogy mi az a dolog amit máshogy képzelt. Mondjuk ha a korábbi beszélgetés alapján állatbarátnak gondoltam, de aztán kiderül, hogy otthon nem tartana állatot, nekem meg van két macskám, hát akkor nem sok értelme van folytatni.
Ha csak nem egy több száz kérdéses kérdőív kitöltésével kezditek az ismerkedést, ami azonnal megmutatja az ütköző pontokat, akkor ja, ez ilyen. Erre való az ismerkedés, randizás, hogy lásd összeillesz-e a másikkal.
Mégis mi nem fair?
Azért ismerkedtek, hogy kiderüljön, osszeilletek-e.
Bármelyik fél befejezheti az ismerkedést.
Nem is értem az ilyen kérdéseket. Elmegy veled randizni , és utána már kötelező veled lennie?
Adott lehetőséget a dolgoknak, de rájött, mégsem akarja.
Itt van ez a kérdés, az albérletben zaklatós, a buliban számonkérős.
Mindnek hasonló az alapja. Ez nem ufyanaz a barom agymenése, az összes sztori?
"Volt egy kollèganőm sok èvvel ezelőtt aki megerősìtette, hogy igen ez ìgy van."
Igen, a nők egy tömb, ha EGY nő megerősít valamit, akkor az az összes nőre igaz. :DD
Veszélyes vagy, kérdező. Inkább hanyagold a témát.
Nyilván nem mindegy, hogy most mik azok a dolgok, amik nem felelnek meg az elvárásnak/ideálnak, szerintem az, hogy nem olyan árnyalatú a szeme kisebb "gond", mint az hogy nem egyezik az értékrendetek pl.
Egyébként nem tudom, nem olyan elrugaszkodott dolog megtalálni azt, aki minden téren tökéletes, csak szerintem sok ember inkább megelégszik a nagyjából jóval, és sose lesz utána lehetősége még jobbat találni. Az ember nem azért sikertelen, mert túl nagy céljai vannak é azokat nem találja el, hanem mert túl kis céljai vannak, és azokat eltalálja. Ez szerintem az élet minden területére igaz, nem csak a párkeresésre.
Nekem több barátom is van, aki talált olyat, aki A-tól Z-ig teljesen megfelel az elvárásainak, és sehol nem kellett kompromisszumot kötnie, de ehhez az kellett, hogy nem pazaroltak éveket vagy akár csak hónapokat olyanra, aki csak "elég jó".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!